Συνεχίζονται οι έρευνες για διπλό φονικό στο Αίγιο που σόκαρε το πανελλήνιο, όταν μια 54χρονη μητέρα και ο 26χρονος γιος της βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι τους στον Λόγγο. Η μητέρα φέρεται να είχε συνολικά 20 μαχαιριές στο σώμα της, ενώ ο 26χρονος γιος της είχε δεχθεί 5 μαχαιριές και ένα μοιραίο χτύπημα στον κρόταφο από όπλο τύπου φλόμπερ. Υπενθυμίζεται πως, για την υπόθεση έχει προφυλακιστεί ο 65χρονος Ιταλός σύντροφος της γυναίκας ο οποίος αρνείται κάθε εμπλοκή και υποστηρίζει ότι τη νύχτα του φονικού, στις 9 Ιουνίου, κοιμόταν στο σαλόνι και δεν αντιλήφθηκε τίποτα. Παράλληλα, πάνω στο όπλο και στο μαχαίρι της δολοφονίας δεν βρέθηκε κανένα δακτυλικό αποτύπωμα, αλλά ούτε και πυρίτιδα στα χέρια του 65χρονου, με τα ευρήματα να μοιάζουν με ελαφρυντικά για τον Ιταλό κατηγορούμενο. Ωστόσο, συγγενείς και φίλοι των θυμάτων δηλώνουν εξοργισμένοι, ενώ δείχνουν τον Ιταλό ως τον δράστη του αποτρόπαιου εγκλήματος.

Διαβάστε: Διπλή δολοφονία στο Αίγιο: "Μυστήριο" με κρυφή πόρτα από συρματόπλεγμα, δίπλα στο μοιραίο σπίτι - Νέος κύκλος ερευνών από τις Αρχές

 

Διπλό φονικό στο Αίγιο: "Είχε τόσες ώρες περιθώριο, τα καθάρισε όλα", λένε συγγενείς των θυμάτων για τον Ιταλό

Συγγενείς των άτυχων θυμάτων μίλησαν στην εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα», δηλώνοντας βέβαιοι για την ενοχή του 65χρονου. «Επιμένω ότι είναι αυτός. Αφού είχε τόσες ώρες περιθώριο, θα τα πέταξε», είπε η ανιψιά της άτυχης 54χρονης μιλώντας στην εκπομπή του Mega.

Σημειώνεται πως, δεν βρέθηκε αίμα ούτε στο εσώρουχο, ούτε στην πετσέτα του Ιταλού που είχε εντοπιστεί απλωμένη στην πίσω αυλή. Ωστόσο, οι αρχές συνεχίζουν να «οργώνουν» τόσο εντός όσο και εκτός σπιτιού, χαρτογραφώντας κάθε σημείο, κάθε πιθανή διαδρομή και κάθε ίχνος που μπορεί να οδηγήσει στη λύση του μυστηρίου.

Από την πλευρά της η γιαγιά του 26χρονου θύματος δήλωσε: «Τα καθάρισε όλα, δεν άφησε τίποτα. Ήταν 7 ώρες μέσα, μόνος του, πήγε εκεί και τον συνεργό αυτόνε, που ξέρω εγώ ποιον άλλον είχε εκεί μέσα. Πέταξε κουβάδες, πέταξε σφουγγαρίστρες, πέταξε σκούπες, τα καθάρισε όλα και το έβαλε το μαχαίρι μετά από κάτω».

Αναφορικά με το ενδεχόμενο αθώωσης του 65χρονου η γιαγιά του θύματος πρόσθεσε: «Θα τον εβγάλουν και έξω δηλαδή τώρα και ποιος το ‘χει κάνει το έγκλημα; Αυτό που λέει ότι αλληλοσκοτωθήκανε μόνοι τους, αυτό αποκλείεται. Είναι μαχαίρι και με το μαχαίρι δεν μπορεί κάποιος να σκοτωθεί μόνος του, μόνο άμα κόψει τον λαιμό του. Είχε όλο το στρώμα μαχαιριές. Δεν λες “ωχ”, δεν φωνάζεις βοήθεια; Τι είναι αυτά τα πράγματα, τα τρελά πράγματα που μας λένε;», είπε η γιαγιά του 26χρονου.

 

"Έχω κάνει υποστήριξη κατηγορίας, θα τα πούμε στα δικαστήρια" δήλωσε η αδερφή της 54χρονης

«Εμένα ο δικηγόρος μου που τον πήρα τηλέφωνο γιατί κι αυτός τώρα την πήρε τη δικογραφία, θα πρέπει να την δει και θα δει και κάποια άλλα χαρτιά που ήρθαν, δεν έχει ενημερωθεί. Δηλαδή θα τα λάβει και θα έχω πλήρη ενημέρωση αύριο. Ό,τι και να πει αυτός εγώ τώρα έχω κάνει υποστήριξη κατηγορίας, θα τα πούμε στα δικαστήρια δεν γίνεται αυτό. Γι’ αυτό εγώ δεν βγαίνω ξέρετε αυτό το θέμα δεν είναι τσίρκο πλέον», είπε η αδερφή της 54χρονης.

«Η οικογένεια είναι αναστατωμένη και η αδερφή της Μαρίας δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει και δεν μπορεί να πιστέψει ότι αυτός ο άνθρωπος έκανε αυτό το πράγμα. Φανταστείτε, ήταν τόσο ήρεμος άνθρωπος, τόσο καλός φαινότανε, ούτε και οι συγγενείς μπορούν να πιστέψουνε ότι έκανε αυτό το πράγμα», ανέφερε κάτοικος του χωριού.

 

Εντείνονται οι έρευνες για το διπλό φονικό στο Αίγιο - Σφραγίστηκε το σπίτι

Σημειώνεται πως, μια άτυπη πόρτα από συρματόπλεγμα που ενώνει το σπίτι του διπλού φονικού με τον γειτονικό φούρνο που ανήκει στον θείο της Μαρίας, εντοπίστηκε μετά από την πολύωρη έρευνα των αστυνομικών. Παράλληλα, κατόπιν απόφασης της δικαιοσύνης σφραγίστηκε το σπίτι που συνέβη το διπλό φονικό, με τις αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες προκειμένου να λύσουν το «κουβάρι» της υπόθεσης.