Εορταστική εκδήλωση για τα παιδιά, τα οποία φιλοξενούνται από τον  Σύλλογο Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα», πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στο Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας, παρουσία του ίδιου του Αρχηγού Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς της Πολεμικής Αεροπορίας.

Αυτή άλλωστε ήταν και η βασική – ειδοποιός – διαφορά της φετινής γιορτής, σε σχέση με τις αντίστοιχες των προηγούμενων γιορτών, όπου τα στελέχη της ΠΑ και η Ορχήστρα αυτής μετέβαιναν στον ξενώνα του Συλλόγου «Η Φλόγα», ενώ φέτος αντίθετα, τα παιδάκια, οι γονείς τους και η Πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Μαρία Τρυφωνίδου μετέβησαν στο ΓΕΑ, φιλοξενούμενοι από την ΠΑ και στην εκδήλωση συμμετείχε ο ίδιος ο Αρχηγός και η υπόλοιπη ηγεσία του Κλάδου.

 Στην εκδήλωση, εκτός του Αρχηγού, παραβρέθηκαν η ηγεσία του ΓΕΑ, μέλη των οικογενειών και αντιπροσωπείες σπουδαστών της Σχολής Ικάρων και της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), γεγονός που και αυτό εντυπωσίασε τα παιδιά, τα οποία παρακολούθησαν διαδραστική θεατρική παράσταση, έλαβαν δώρα και διασκέδασαν στους ήχους της Ορχήστρα της ΠΑ, η οποία πλαισίωσε της εκδήλωση. 


Συγχαρητήρια στους εμπνευστές της θαυμάσιας αυτής πρωτοβουλίας, ενώ όποιος θέλει να ενημερωθεί για το πολύτιμο έργο του Σωματείου «Η Φλόγα» μπορεί να το κάνει μπαίνοντας στην ιστοσελίδα του www.floga.org.gr 

Λ.Σ.Μ.