Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις, στην υπόθεση εξαφάνισης, της 37χρονης Ανθής Λινάρδου, καθώς εντοπίστηκε νωρίτερα νεκρή σε ένα χωράφι. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες οι έρευνες στο συγκεκριμένο σημείο πραγματοποιήθηκαν υπό την παρουσία του συζύγου και του πεθερού της 37 χρονης. Μάλιστα με βάση τις ίδιες μαρτυρίες, άνδρες της Αστυνομίας συνέλαβαν τον σύζυγό της. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πρωί η Σήμανση βρέθηκε στο σπίτι της 37χρονης και πραγματοποίησε έρευνες. Όπως προκύπτει ο συζυγοκτόνος, δολοφόνησε την 37χρονη την Κυριακή.

Την ίδια μέρα που ο δολοφόνος, είχε πάει στο αστυνομικό τμήμα και δήλωσε την εξαφάνισή της. Αμέσως μετά, έθαψε τη δολοφονημένη συζυγό του σε χωράφι τους και κατόπιν πέρασε με φρέζα το εν λόγω σημείο, αλλά και ολόκληρο το χωράφι, για να μη φαίνεται πού την είχε θάψει. 

Μάλίστα  όταν ρωτήθηκε από τους άνδρες της αστυνομίας γιατί σκότωσε τη νεαρή μητέρα των τριών μικρών παιδιών του, απάντησε πως τσακώνονταν συχνά και κάποιος του είχε πει ότι μάλλον η 37χρονη είχε εξωσυζυγική σχέση. 

Ερευνάται ο ρόλος του πεθερού

Ο πεθερός της άτυχης γυναίκας σε συζητήσεις του έλεγε ότι η 37χρονη «έφυγε με κάποιον γιατί δεν της άρεσε η ζωή στο Βελβεντό. Ηταν συνεννοημένο το πράγμα». Ο Μανώλης Τσιουχάρας, έλεγε μάλιστα ότι η νεαρή μητέρα τριών παιδιών που είχε μεγαλώσει στον Πειραιά και είχε γίνει κάτοικος Βελβεντού Κοζάνης μετά το γάμο της, ότι δεν ήταν ευχαριστημένη με τη ζωή εκεί. «Κατά καιρούς είχε δείξει σημάδια ότι ήθελε να ξεσκάσει. Με τον κόσμο δεν έκανε παρέα -τα είχε γράψει στο Facebook αυτά. Η γυναίκα έφυγε...». 

Παρά τους ισχυρισμούς του, κάτοικοι της περιοχής,τόνιζαν ότι η αγνοούμενη είχε καταφέρει να ενσωματωθεί πολύ γρήγορα στην τοπική κοινωνία μετά τη μετακόμισή της από τον Πειραιά όπου ζούσε.

«Είναι δυναμικός και ευχάριστος άνθρωπος. Συμμετείχε στα κοινά και συγκλονίστηκα όταν μάθαμε ότι είχε εξαφανιστεί», λέει κάτοικος του Βελβεντού.