Στις εκδηλώσεις της Ελληνικής Ομογένειας ενόψει του εορτασμού της Επαναστάσεως της 25ης Μαρτίου στην Τάμπα της Πολιτείας Φλώριδας των ΗΠΑ, παρέστη ο Υπουργός Εθνικής Αμύνης Πάνος Καμμένος, ως εκπρόσωπος της Ελληνικής κυβερνήσεως, συνοδευόμενος και από τον Βουλευτή της Περιφέρειας Αττικής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Κώστας Κατσίκης. 
    Ακολούθως ο Έλληνας ΥΕΘΑ κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων ηρώων στο Tarpon Springs της Φλώριδας, μία πόλη με έντονο το Ελληνικό και δη το Δωδεκανησιακό στοιχείο, αφού στην πόλη αυτή στις αρχές του 20ου αιώνος είχαν εγκατασταθεί Έλληνες σφουγγαράδες από την Κάλυμνο.
    Μαζί με τον ΥΕΘΑ στις εκδηλώσεις αυτές συμμετείχε και τμήμα της φημισμένης Στρατιωτικής Μουσικής του Πολεμικού μας Ναυτικού, που εντυπωσίασε τους ομογενείς. 
    Σήμερα, ο Π.Καμμένος βρίσκεται στην πρωτεύουσα Ουάσινγκτον, όπου θα είναι ο κεντρικός ομιλητής στην ετήσια συγκέντρωση της οργανώσεως The American Israel Public Affairs Committee (AIPAC), που θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο της αμερικανικής πρωτεύουσας. 

Λ.Σ.Μ.