Της Σάσας Σταμάτη - Secret - Εφημερίδα Παραπολιτικά

H Κατερίνα Κάλαγκμπορ βγήκε στην παραλία και προκάλεσε... τσουνάμι. H πρώην εκπρόσωπος Τύπου της Νεολαίας των Ανεξάρτητων Ελλήνων και πρώην υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία πριν από λίγες ημέρες εθεάθη στην παραλία της Βούλας με μαύρο, ολόσωμο, αποκαλυπτικό μαγιό και άφησε άφωνο τον ανδρικό πληθυσμό. Μάλιστα, μαζί της ήταν και η φίλη της Νάσια Στεφανίδη, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον όχι μόνο των λουομένων, αλλά και των παπαράτσι.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τη «μαύρη γαζέλα» καταλάβαμε ότι είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της, αφού πάνε πολύ καλά τα επαγγελματικά της. «Συνεργάζομαι με την πρεσβεία της Νιγηρίας. Είμαι στο κομμάτι των επενδύσεων. Ερχονται διάφοροι ξένοι επενδυτές για να αγοράσουν καράβια προκειμένου να κάνουν αφαλάτωση νερού στη Νιγηρία», μας είπε χαρακτηριστικά. Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να μην τη ρωτήσουμε πώς είναι στα προσωπικά της, αλλά και αν είναι ερωτευμένη. «Είμαι πολύ καλά. Εχω σχέση με βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, που ήταν υπουργός στην κυβέρνηση Σαμαρά». Μάλιστα, όταν της ζητήσαμε να μας αποκαλύψει το όνομά του, απάντησε: «Δεν θα ήθελα να πω κάτι παραπάνω, σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Νομίζω ότι δεν θα κάνει καλό στην καριέρα μου να εκθέσω αυτή τη στιγμή την προσωπική μου ζωή». Η ίδια πάντως θέλει πολύ να κάνει δική της οικογένεια και παιδάκια: «Θα ήθελα πολύ κάποια στιγμή να κάνω τη δική μου οικογένεια. Αγαπάω πολύ τα παιδιά και θα ήθελα να κάνω δύο, συγκεκριμένα αγοράκια. Το έχω δει στο όνειρό μου και πιστεύω ότι θα γίνει πραγματικότητα». Οσον αφορά τον ιδανικό άνδρα, μας είπε: «Δεν θέλω να είναι ζηλιάρης.

Επειδή δουλεύω πολλές ώρες και συναναστρέφομαι με πολλούς άνδρες, δεν μου αρέσει να μου κάνει σκηνές ζηλοτυπίας. Θέλω να είναι ήρεμος. Δεν μου αρέσουν οι πιτσιρικάδες. Για μένα η ιδανική ηλικία είναι πάνω από 47 χρόνων. Θεωρώ ότι είναι πιο ώριμος ο άνδρας σε αυτή την ηλικία για να μπορεί να χειριστεί μια δυναμική γυναίκα σαν εμένα. Θέλω να με περιποιείται και να είναι καλός στο κρεβάτι. Το σεξ παίζει πολύ μεγάλο ρόλο σε