Κριός
Τα χρήματα έρχονται… με το σταγονόμετρο ή καθυστερούν. Ωστόσο έρχονται, αλλά μην ξοδεύετε αλόγιστα. Ερωτικά, είστε καυτοί αλλά και τρομερά δύσκολοι, αυταρχικοί και αγχώδεις. Μπορείτε να επιτύχετε άνοδο στην καριέρα. Οι σχέσεις με τους φίλους σας και τα παιδιά σας περνούν κρίση.

Ταύρος
Μπορείτε να είστε καλά σε υγεία και ψυχολογία, αρκεί να αποφεύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις καταχρήσεις. Οι φίλοι είναι… χαμένοι στα δικά τους. Δύσκολες οι οικογενειακές σας σχέσεις. Δεν περνάτε καλά στο σπίτι σας. Προβλήματα με ακίνητα είναι πιθανά.


Δίδυμοι
Η Αφροδίτη βοηθά τα οικονομικά σας, ενώ προσφέρει ευκαιρίες για… καταπληκτικό σεξ. Ωστόσο… η παράνομη ζωή μπορεί να φέρει πολλά προβλήματα. Θα έχετε έρωτες, αλλά μην ενθουσιάζεστε μέχρι να δείτε περί τίνος πρόκειται. Αποφύγετε καταχρήσεις και τζόγο. Οδηγείτε πολύ προσεκτικά.

Καρκίνος
Προσέξτε ζημιές και κλοπές. Η ψυχολογία σας ίσως έχει κάποιες διακυμάνσεις και η σκέψη σας μπορεί να ξεφεύγει. Η Αφροδίτη παρέχει βοήθεια από συνεργάτες και το ταίρι σας. Το… σεξ είναι το πρόβλημα. Να μοιράζεστε τις ανησυχίες σας. Υπαρξιακές αγωνίες…

Λέων
Είναι πιθανές προστριβές ή παρεξηγήσεις με συνεργάτες σας στη δουλειά. Μην προκαλείτε το κοινό αίσθημα. Ερωτικά, προσέξτε ενθουσιασμούς, οι οποίοι μπορεί να αποδειχτούν «τοξικοί», και προτιμήστε τα σίγουρα. Μην μπαίνετε σε περιπέτειες οι δεσμευμένοι. Καλές οι σχέσεις με τους οικείους σας.

Παρθένος
Η περίοδος αυτή σας φορτώνει με πολλή δουλειά και μεγάλο άγχος. Κάποιοι σας σπάνε τα νεύρα. Προσέξτε υγεία και ψυχολογία. Δυσκολίες στις γραφειοκρατικές υποθέσεις και στην εργασία σας. Φροντίστε τις σχέσεις σας με αδέρφια, συγγενείς και γείτονες. Οδηγείτε συνετά.

Ζυγός
Καλό είναι να προσέξετε πολύτιμα αντικείμενα και τα λεφτά σας. Η Αφροδίτη βοηθά την οικογενειακή σας ζωή, αλλά μην τσακώνεστε με οικεία άτομα. Ελάτε κοντά στα παιδιά σας.
Κάποια άτομα σας προσφέρουν πνευματικότητα και έμπνευση. Οχι στις καταχρήσεις και στις υπερβολές.


Σκορπιός
Η Αφροδίτη σίγουρα θα φέρει κάποια εύνοια, ταξίδια αλλά και επαφές με αγαπημένα πρόσωπα. Ομως, πρέπει να προσέχετε κατά τις μετακινήσεις σας. Ωστόσο, η ψυχολογία σας ίσως είναι περίεργη. Είστε κουρασμένοι και δεν αντέχετε και πολλά. Πιθανές εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον.


Τοξότης
Είστε πολύ δημιουργικοί και έχετε καλές ιδέες, αν και κάπως ουτοπικές. Η ψυχολογία σας είναι βεβαρημένη και θέλετε να καβγαδίζετε με όλους. Η γλώσσα σας τσακίζει κόκαλα! Οδηγείτε πολύ προσεκτικά. Εχετε εχθρούς στο κοντινό σας περιβάλλον. Μη λέτε τα μυστικά σας.

Αιγόκερως
Ασυνεννοησία όσον αφορά τις πληρωμές, καθυστερήσεις στα οικονομικά σας ή άλλες δυσκολίες και έξοδα. Προσέξτε κλοπές και απάτες και αποφύγετε αγορές αυτό το διάστημα. Μη δανείζετε και μη δανείζεστε. Η Αφροδίτη βοηθά να γνωρίζετε καλό κόσμο οι αδέσμευτοι.

Υδροχόος
Η Αφροδίτη σάς προστατεύει από τους άλλους και από… τον εαυτό σας, αλλά καλό είναι να προσέχετε τη δημόσια εικόνα σας. Αποφύγετε τις διαφωνίες με το ταίρι σας οι δεσμευμένοι και τους ενθουσιασμούς οι αδέσμευτοι. Μη συγκρούεστε με συνεργάτες.

Ιχθύες
Τα πράγματα στον έρωτα είναι αντιφατικά. Να κρατάτε μικρό καλάθι, όπου ακούτε πολλά κεράσια, και να τεστάρετε τους άλλους. Στην εργασία σας έχετε κάποιες καθυστερήσεις ή εμπόδια, ανταγωνισμούς και ίσως προστριβές με ανωτέρους. Να είστε υπομονετικοί. Προσέξτε υγεία και ψυχολογία.