Κριός
Προσέξετε λίγο παραπάνω την υγεία και την ψυχολογία σας. Κυρίως αποφύγετε τις καταχρήσεις. Στα οικονομικά θα υπάρξουν έσοδα αλλά και αρκετά έξοδα. Θα είστε γοητευτικοί, αλλά Θα νιώσετε ότι σας ζηλεύουν και σας ανταγωνίζονται. Μην μπλέκετε τα ερωτικά με τη φιλία.

Ταύρος
Μετριάστε την υπερβολική αισιοδοξία που σας διακατέχει αυτό το διάστημα και αποφύγετε τις σπατάλες και τις περιττές αγορές. Το σωστό τάιμινγκ είναι το παν στην εργασία σας. Μην τσακώνεστε με την οικογένειά σας. Να ξεκουράζεστε. Να είστε ιδιαίτερα στις συμφωνίες που υπογράφετε.

Δίδυμοι
Ενώ θα έχετε θαυμαστές, αν είστε σε μόνιμη σχέση, μην κάνετε λάθη. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ταίρι σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες στην καριέρα σας, αλλά δεν θα λείψουν οι ανταγωνισμοί. Δείξτε σύνεση και αποφύγετε σχόλια και κουτσομπολιά στον χώρο της εργασίας.

Καρκίνος
Πολλοί από εσάς θα μεριμνήσετε ιδιαίτερα για τη διακόσμηση, την καθαριότητα και την αρμονία του χώρου σας. Αν είστε δεσμευμένοι, προσπαθήστε να κρατήσετε ισορροπίες στη σχέση σας. Πείτε όχι στις «σκοτεινές» οικονομικές δοσοληψίες. Καθαροί να είστε στις συναλλαγές σας.

Λέων
Στον ερωτικό τομέα, μην είστε παρορμητικοί και μην κάνετε επιπολαιότητες που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μπλεξίματα. Προσοχή σε συνεργάτες, παρόλο που θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις στον εργασιακό σας χώρο και οι φίλοι θα είναι στο πλευρό σας. Μην προκαλείτε τους άλλους.

Παρθένος
Η υγεία και η ψυχολογία σας είναι ευαίσθητες. Χρειάζεστε ελεύθερο χρόνο και ξεκούραση. Θα έχετε φλερτ και θαυμαστές και πολλοί θα ερωτευτείτε. Οι δεσμευμένοι προσέξτε με το ταίρι σας, αφού θα υπάρξουν εκδηλώσεις ζήλειας. Κρατάτε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε προστριβές.

Ζυγός
Οι υποχρεώσεις στην εργασία αυξάνονται και σημειώνεται άνοδος στα επαγγελματικά σας. Θα σας απασχολήσουν έντονα και θέματα του σπιτιού. Θα απολαύσετε τη θαλπωρή του σπιτιού σας και θα έχετε αρμονικές σχέσεις με τα μέλη της οικογένειάς σας. Οχι στις καταχρήσεις.

Σκορπιός
Οι έρωτες βρίσκονται… στον δρόμο. Ή σε επίπεδο… αλληλογραφίας. Εκτός αν είναι... της διπλανής πόρτας. Νέες εμπειρίες και καλές ειδήσεις σάς φτιάχνουν τη διάθεση. Προσοχή στην οδήγηση και τον χειρισμό εργαλείων, καθώς ο Άρης βρίσκεται σε δυσαρμονία με το ζώδιό σας.

Τοξότης
Τα οικονομικά σας είναι καλά, ενώ κερδίζετε σε γνώση, εμπειρία και πνευματικότητα, που θα φανούν χρήσιμες και στο μέλλον. Αποφύγετε ταξίδια και προσέξτε τις μετακινήσεις σας. Το σεξ είναι το δυνατό σας χαρτί! Προσέξτε πότε και πού… το πετάτε!

Αιγόκερως
Κινητικότητα στα οικονομικά, καθώς πολλά θα είναι τα έσοδα αλλά και τα έξοδα. Προσπαθήστε, τουλάχιστον, να ξεχρεώσετε παλιές οφειλές. Μη δίνετε τα πάντα, ιδίως σε υλικό επίπεδο. Τα πράγματα είναι καλύτερα σε ό,τι αφορά διαπροσωπικές σχέσεις και συνεργασίες.

Υδροχόος
Εχετε νευρικότητα και άγχος και βιάζεστε να τα προλάβετε όλα. Βρείτε χρόνο για ξεκούραση και χαλάρωση. Παράνομες και κρυφές σχέσεις είναι πιθανές. Μην κάνετε επιπολαιότητες που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μπλεξίματα. Θα υπάρξουν πολλές απαιτήσεις και ανταγωνισμοί στη δουλειά.

Ιχθύες
Θα σας απασχολήσει ιδιαίτερα η καριέρα σας, καθώς θα εμφανιστούν σημαντικές ευκαιρίες, ιδίως αν η εργασία σας σχετίζεται με έρευνα, δημόσιες σχέσεις και επαφές με το κοινό. Εμπόδια στα σχέδιά σας θα τεθούν από την οικογένεια. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπίες.