Κριός
Η Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω ενδέχεται να σας φέρει μια θετική εξέλιξη που αφορά την καριέρα σας. Αν και γενικότερα περιμένετε πολλά γύρω από τα επαγγελματικά σας, που καθυστερούν, σήμερα θα δείτε… φως στο τούνελ. Ερωτικά παιχνίδια σάς διασκεδάζουν.

Ταύρος
Μια καλή Σελήνη σήμερα στον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με το ζώδιό σας, αλλά και με Ερμή και Αρη, είναι αρκετά ευνοϊκή για σας, ιδιαίτερα αν ασχολείστε με παιδαγωγικά ή καλλιτεχνικά επαγγέλματα, με τη διακόσμηση ή τη μόδα. Φλερτ και ευκαιρίες για διασκέδαση.

Δίδυμοι
Κάποια χρήματα ενδέχεται να πάρετε σήμερα ή και δώρα, ενώ, αν έχετε κληρονομικά θέματα προς επίλυση, η μέρα προσφέρεται. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις γύρω από αρκετά ζητήματα που σας απασχολούν, αλλά η έκβαση θα είναι καλή. Προσοχή στον δρόμο.

Καρκίνος
Μπορείτε σήμερα να έρθετε κοντά με το ταίρι σας και να επιλύσετε τις όποιες διαφορές σας. Αν είστε ελεύθεροι, ίσως κάνετε μια καλή γνωριμία ή «κολλήσετε» ξανά με έναν παλιό σας δεσμό. Κάποια χρήματα που θα πάρετε θα σας λύσουν τα χέρια.

Λέων
Ευκαιρίες στην εργασία και ίσως νέες προτάσεις για δουλειά θα σας χαροποιήσουν. Μπορεί να υπάρξει κάποια καθυστέρηση σε υπογραφές και τυπικά θέματα, αλλά μην άγχεστε. Ολα θα πάνε κατ’ ευχήν. Η Αφροδίτη σάς κάνει γοητευτικούς. Κάντε καλή διαχείριση στα οικονομικά σας.

Παρθένος
Μια καλή Σελήνη στον Αιγόκερω, σε τρίγωνο με το ζώδιό σας, ξεσηκώνει τον συναισθηματικό σας κόσμο και σας κάνει να κυνηγάτε έρωτες, φλερτ και περιπέτειες. Ωστόσο, αν έχετε μια καλή σχέση, γυρίστε την πλάτη σας. Ευκαιρίες για διασκέδαση και δημιουργία.

Ζυγός
Σήμερα μπορεί να έχετε ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν την οικογένειά σας, αλλά και κάποια ακίνητα ή την οικία σας. Δώστε προτεραιότητα στο νοικοκυριό σας, το οποίο έχετε μάλλον αμελήσει. Αν θέλετε να κάνετε κάποιο τσεκάπ, είναι μια καλή μέρα.

Σκορπιός
Μια τάση φυγής σήμερα, μια διάθεση για επικοινωνία, περιπέτεια, ταξίδια ή και για μάθηση δεν είναι αρνητική. Αντίθετα, αποτελεί… αντίδοτο στην κακή σας διάθεση και μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας λείπει και σας κάνει θλιμμένους.

Τοξότης
Κάποιοι σήμερα παίρνετε λεφτά, άλλοι δώρα και μερικοί κλείνετε καλές συμφωνίες που αφορούν τα οικονομικά σας, παρά τον ανάδρομο Ερμή. Η αλήθεια είναι πως «μυρίζετε» πού βρίσκεται το χρήμα. Καλές αγορές και ευχάριστες στιγμές. Απολαύστε τα απλά πράγματα και την καθημερινότητα.

Αιγόκερως
Η μέρα σάς καθιστά πρωταγωνιστές, με μια καλή Σελήνη να βρίσκεται στο ζώδιό σας και με αρμονικές όψεις. Μπορείτε να εξελιχθείτε, να ομορφύνετε, να φλερτάρετε, να βγείτε στο προσκήνιο. Εύκολα γίνεστε δημοφιλείς. Εσωτερική ικανοποίηση και διαίσθηση, έμπνευση, δημιουργικότητα και λάμψη.

Υδροχόος
Μια τάση για εσωστρέφεια είναι… το γιατρικό σας σήμερα. Χρειάζεται να ξεκόψετε λίγο από τα πλήθη, τον κόσμο, τους φίλους σας και να έρθετε σε επαφή με τον εαυτό σας. Καλή μέρα για όσους ασχολείστε με ιατρικά, παραϊατρικά και εναλλακτικά επαγγέλματα.

Ιχθύες
Φίλοι και παρέες, καλές δημόσιες σχέσεις, δημοφιλία και καλή εικόνα είναι τα χαρακτηριστικά της ημέρας για σας. Είστε τόσο ευχάριστοι, ώστε οι άλλοι επιδιώκουν τη συντροφιά σας. Εύνοια, αν η εργασία σας σχετίζεται με τεχνολογίες, μεγάλες εταιρείες και ΜΜΕ.