Οι τρεις μάγοι φέτος αντί να ακολουθήσουν το αστέρι της Βηθλεέμ φαίνεται πως το "έκλεψαν" για να το δωρίσουν στον πρώτο έφεδρο αξιωματικό που έγινε ανώτατος!

Το Armyvoice.gr απαθανάτισε αυτή την ιστορική στιγμή σε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Η ιστορική αυτή προαγωγή έγινε με απόφαση του Συμβουλίου Αρχηγών Γενικών Επιτελείων (ΣΑΓΕ) μετά από εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου.

Την απόφαση του ΣΑΓΕ στον έφεδρο Ταξίαρχο Στέλιο Κιαγιαδάκη, ανακοίνωσε ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Ναύαρχος Αποστολάκης σήμερα, κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ο πρώτος έφεδρος Ταξίαρχος είναι πρόεδρος του ΣΕΑΝ Ρεθύμνου, αλλά και και πρόεδρος του Ομίλου Βρακοφόρων Κρήτης, που έρχονται κάθε χρόνο στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας για να πουν τα κάλαντα.

Ωστόσο δεν έλειψαν και οι επικρίσεις, καθώς έφεδροι σχολίαζαν πως πρόκειται για απόφαση προεκλογικού χαρακτήρα η οποία πρόκειται να δημιουργήσει αναστάτωση σε όλες τις ενώσεις των εφέδρων, πολλοί  εκ των οποίων θα θέλουν τώρα να λάβουν βαθμούς προαγωγής.Ωστόσο δεν έλειψαν και οι επικρίσεις, καθώς έφεδροι σχολίαζαν πως πρόκειται για απόφαση προεκλογικού χαρακτήρα η οποία πρόκειται να δημιουργήσει αναστάτωση σε όλες τις ενώσεις των εφέδρων, πολλοί εκ των οποίων θα θέλουν τώρα να λάβουν βαθμούς προαγωγής.

Πήγη: armyvoice.gr