Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της 44χρονης μητέρας από το Μεσολόγγι. Για πρώτη φορά το πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση, ο άνθρωπος που διατηρούσε δεσμό με την 44χρονη μητέρα, η οποία βρέθηκε νεκρή στο αυτοκίνητό της με τα στοιχεία να οδηγούν σε αυτοχειρία, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, σπάει τη σιωπή του και μιλάει για την υπόθεση.

Όπως μετέδωσε χθες το Star, ο άνθρωπος που φαίνεται να έχει σημαντικό ρόλο στην υπόθεση που συγκλονίζει το πανελλήνιο, καθώς είναι αυτός που μπορεί να φωτίσει πολλά σκοτεινά σημεία της, ισχυρίζεται ότι ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση με την κατάληξη της υπόθεσης, δηλώνοντας πως «είναι μια δύσκολη κατάσταση για όλους. Είμαι καθαρός, δεν έχω εμπλοκή».

Σημειώνει, μάλιστα: «Δεν έχω ορίσει δικηγόρο, δεν υπάρχει λόγος». Καταλήγει ωστόσο στο ότι «έχουν ειπωθεί ακρότητες και δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω σε όλα αυτά. Δεν έχω ορίσει δικηγόρο γιατί δεν υπάρχει λόγος. Εδώ είμαι στο ιατρείο μου. Είμαι καθαρός, δεν έχω καμία εμπλοκή».

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο γιατρός φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα ταραγμένος την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης και συγκεκριμένα από τη στιγμή που στο κινητό του τηλέφωνο, σύμφωνα με πληροφορίες από την κατάθεσή του, ήρθε γραπτό μήνυμα από τη 44χρονη που του έλεγε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, στην κατάθεσή του ο γιατρός φαίνεται να λέει πως την ημέρα της εξαφάνισης της Ειρήνης, Σάββατο βράδυ ανήμερα των Φώτων, όντας ιδιαίτερα ανήσυχος, πήρε το αυτοκίνητό του και κατευθύνθηκε στο σπίτι της 44χρονης αναζητώντας την.

Φτάνοντας έξω από το σπίτι της Ειρήνης Λαγούδη και βλέποντας το μεγάλου κυβισμού αυτοκίνητο της, έφυγε.  

Την επόμενη μέρα, μη έχοντας κανένα νέο από την Ειρήνη, πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε στην περιοχή του Λούρου, εκεί δηλαδή που συνήθιζε να συναντιέται με την Ειρήνη, με σκοπό να την αναζητήσει, χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα.