Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα, ενώ τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στη δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνεις στα ανατολικά 3 με 5 και πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ το πρωί στο Αιγαίο.

Ειδικότερα, στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα το πρωί στα ανατολικά βόρειοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, ενώ τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα ορεινα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος και τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα δυτικά και βόρεια ορεινά. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.