Υλικά

Για τη ζύμη

90 γρ. νερό
175 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
1 κ.σ. ελαιόλαδο
αλάτι
100 γρ. σιμιγδάλι

Για την επικάλυψη

100 γρ. τυρί κρέμα
40 γρ. blue cheese
50 γρ. τσένταρ
πιπέρι
1 σκ. σκόρδο
125 γρ. μοτσαρέλα
1 κ.γ. θυμάρι
1 κ.γ. δεντρολίβανο

Για το σερβίρισμα

ρόκα
ντοματίνια
ελαιόλαδο

Εκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200ο C στον αέρα και βάζουμε μέσα ένα ταψί να κάψει καλά.
Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το νερό, το αλεύρι, το ελαιόλαδο, αλάτι και χτυπάμε με τον γάντζο σε δυνατή ταχύτητα για 5-8 λεπτά.
Απλώνουμε λίγο από το σιμιγδάλι στον πάγκο εργασίας μας, τοποθετούμε πάνω τη ζύμη και ανοίγουμε με έναν πλάστη μέχρι να έχουμε ένα λεπτό ζυμάρι στις διαστάσεις του ταψιού μας.
Απλώνουμε σιμιγδάλι σε ένα ταψί και βάζουμε πάνω την ανοιχτή ζύμη.

Σε ένα μπολ βάζουμε το τυρί κρέμα, το blue cheese, το τσένταρ, πιπέρι, το 1/3 από το σκόρδο τριμμένο και ανακατεύουμε καλά. Απλώνουμε το μείγμα σε όλη την επιφάνεια της ζύμης.
Κόβουμε την μοτσαρέλα σε κομμάτια και τη βάζουμε σε διάφορα σημεία πάνω στην πίτσα. Προσθέτουμε το θυμάρι και το δεντρολίβανο.
Μεταφέρουμε την πίτσα πάνω στο καυτό ταψί και ψήνουμε για 15 λεπτά.
Σερβίρουμε με ρόκα, ντοματίνια και ελαιόλαδο.

Πηγή: akispetretzikis.com