Υλικά

300
 γρ. κιμάς κοτόπουλο
2 κ.σ. ελαιλόλαδο
2 κ.σ. σάλτσα μπάρμπεκιου
2 κ.σ. τριμμένη φρυγανιά
αλάτι
πίτα για σερβίρισμα

Εκτέλεση

Σε μπολ αναμειγνύουμε τον κιμά κοτόπουλο με ελαιόλαδο, κόκκινες πιπεριές, μπάρμπεκιου σος, τριμμένη φρυγανιά και αλάτι. Ζυμώνουμε τον κιμά καλά μέχρι να δέσουν όλες οι γεύσεις και τα αρώματα των υλικών. Πλάθουμε στρογγυλά μποφτέκια στο μέγεθος της επιλογής μας.
Τα μεταφέρουμε σε ζεστό τηγάνι με ελαιόλαδο, το ένα δίπλα στο άλλο. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν καλά για περίπου 5 λεπτά από την κάθε πλευρά. Τα γυρνάμε για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.
Σερβίρουμε τα μπιφτέκια κοτόπουλο με πίτα.

Πηγή: mamapeinao.gr