Υλικά

3 κ.σ. ελαιόλαδο
250 γρ. μανιτάρια champignon
1 κρεμμύδι, ξερό
1 σκ. σκόρδο
50 γρ. κρασί λευκό
3-4 κλ. θυμάρι, φρέσκο
1 κ.σ. μέλι
1 κλ. δεντρολίβανο, + έξτρα για το σερβίρισμα
αλάτι
πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180ο C στον αέρα.
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο.
Σε ένα τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και το αφήνουμε να ζεσταθεί.
Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια, το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα σοτάρουμε για 2-3 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το θυμάρι, το μέλι, το δεντρολίβανο, το αλάτι και το πιπέρι.
Ανακατεύουμε με μία κουτάλα για 2-3 λεπτά.
Μεταφέρουμε τα μανιτάρια, μαζί με το ζουμί τους, σε ένα ταψί, και το βάζουμε στο φούρνο για 15 λεπτά.
Σερβίρουμε μαζί με ένα κλωναράκι δεντρολίβανο.

Πηγή: akispetretzikis.com