Υλικά
250 ml κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά κρύα
120 γρ. ζαχαρούχο γάλα
80 γρ. φρέσκιες φράουλες καθαρισμένες και πλυμένες

Εκτέλεση

Σε μεγάλο μπολ χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με το μίξερ χειρός σε σαντιγί. Προσθέτουμε ζαχαρούχο γάλα και βανίλια σε σκόνη ή σε υγρή μορφή. Χτυπάμε ξανά με το μίξερ χειρός για να δέσουν τα υλικά.
Στο μπλέντερ πολτοποιούμε τις φράουλες. Προσθέτουμε τον πολτό φράουλας στην κρέμα του παγωτού. Με μια μαρίζ διπλώνουμε απαλά το μείγμα.

Μεταφέρουμε το παγωτό σε δοχείο αποθήκευσης τροφίμων. Χτυπάμε στον πάγκο για να φύγει ο περιττός αέρας από το μείγμα. Καλύπτουμε με καπάκι και βάζουμε στην κατάψυξη για 6-7 ώρες ή μέχρι να παγώσει καλά.

Πηγή: mamapeinao.gr