Πώς να φτιάξετε σουβλάκια με χαλούμι, κολοκυθάκια και ντοματίνια
recipe_main_haloumi-site
Γεύσεις

Πώς να φτιάξετε σουβλάκια με χαλούμι, κολοκυθάκια και ντοματίνια

Συστατικά

2 κολοκυθάκια, μέτρια
1 κρεμμύδι, μεγάλο, ξερό
250 γρ. χαλούμι, κομμένο σε κυβάκια 2 εκ.
16 ντοματίνια

Για τη μαρινάδα

1 κ.σ. ελαιόλαδο
2 κ.σ. χυμό λεμονιού
2 κ.γ. θυμάρι
1 κ.γ. μουστάρδα, ντιζόν


Μέθοδος Εκτέλεσης

Για τη μαρινάδα

Ανακατεύουμε όλα τα υλικά της μαρινάδας σε ένα μπολάκι και το κρατάμε στο ψυγείο μέχρι να το χρειαστούμε.

Για τα σουβλάκια

Βάζουμε τα καλαμάκια σε νερό να μουσκέψουν για 30 λεπτά. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ανοξείδωτες σούβλες.
Κόβουμε τα κολοκυθάκια στα δύο κατά μήκος και μετά κόβουμε το κάθε μισό κολοκυθάκι σε χοντρά ημισφαίρια 1,5-2 εκ.
Κόβουμε το κρεμμύδι στα 6 και χωρίζουμε τα φύλλα του.
Περνάμε εναλλάξ στα καλαμάκια ή στις σούβλες τα κολοκυθάκια, το τυρί, το κρεμμύδι και τα ντοματάκια.
Ψήνουμε στα κάρβουνα απλώνοντας τη μαρινάδα με ένα πινέλο.

Πηγή άρθρου: akispetretzikis.com

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα