Υλικά
300 γρ. φέτα τριμμένη
1 κεσεδάκι γιαούρτι
150 γρ. τυρί γκούντα τριμμένο
4 κ.σ. ελαιόλαδο
4 κ.σ. γάλα
2 αυγά για την γέμιση
αλάτι
πιπέρι
δυόσμο
1 πακέτο χωριάτικα φύλλα για πίτες
ελαιόλαδο για να αλείψουμε τα φύλλα
1 αυγό για την επιφάνεια της πίτας
100 γρ. βούτυρο

Εκτέλεση
Σε ένα σκεύος αναμιγνύουμε τα υλικά της γέμισης,θα είναι αρκετά ρευστή,έτσι πρέπει.
Ανάβουμε τον φούρνο στους 170 βαθμους στον αέρα,να ζεστένεται.
Βουτυρώνουμε το ταψί και στρώνουμε το 1/3 από τα φύλλα,βάζοντας λάδι ενδιάμεσα και απλώνουμε τη μισή γέμιση.
Στρώνουμε πάλι 1/3 από τα φύλλα,βάζοντας λάδι ενδιάμεσα και απλώνουμε την υπόλοιπη μισή γέμιση.
Τελειώνουμε με τα τελευταία φύλλα βάζοντας λάδι ενδιάμεσα. Χαράζουμε σε κομμάτια,χτυπάμε το αυγό και αλλείφουμε την πίτα μας. Σκορπάμε στην επιφάνεια το βούτυρο σε κομματάκια.
Ψήνουμε για μισή ώρα περίπου στους 170 βαθμούς, μέχρι να ροδίσει.