Αρνάκι στη γάστρα με χυλοπίτες
arni
Γεύσεις

Αρνάκι στη γάστρα με χυλοπίτες

Με κανέλα και μουστάρδα

Υλικά
1 γαστρα
1 μπουτακι απο αρνακι
λιγη μουσταρδα σε σκονη
1 ξυλακι κανελας
χυλοπιτες

ντοματα φρεσκια 2 ποτηρια τριμ.η ψιλοκομ.ντοματακι κονσερβα
αλατι - πιπερι - λαδι.

Εκτέλεση
Πλενουμε το μπουτακι και το βαζουμε στη γαστρα, το αλατοπιπερωνουμε, το αλοιφουμε με λιγη μουσταρδα (εγω το πασπαλιζω με σκονη μουσταρδας για να μην πηκριζει)

Μπιγουμε το ξυλακι κανελας στο κρεας, ριχνουμε τη μιση δοση ντοματας, το λαδι και βαζουμε τη γαστρα στο φουρνο στους 200 βαθμους για 1 ωρα.

Μετα το βγαζουμε, το γυρναμε απο την αλλη και ριχνουμε την υπολοιπη ντοματα και λιγο νερο και το ξαναψηνουμε για αλλα 20 λεπτα.

Επειτα ριχνουμε τις χυλοπιτες.

Μολις γινουν και οι χυλοπιτες το φαγητο ειναι ετοιμο.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα