Ελληνοφρένεια
Ελληνοφρένεια Θύμιος Καλαμούκης Αποστόλης Μπαρμπαγιάννης
Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί
2aczowlnzyhv6mcllme3
Γεύσεις

Μπιφτέκια γεμιστά με τυρί

Με ρίγανη, δυόσμο, μαϊντανό και πάπρικα

Συστατικά

500 γρ. κιμά χοιρινό
500 γρ. κιμά μοσχαρίσιο
1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κουταλιές ελαιόλαδο
1 κουταλάκι ξίδι βαλσάμικο
½ φλ. γάλα
1 ½ φλ. ψωμί αλεσμένο
½ φλ. μαϊντανό
¼ φλ. δυόσμο
1 κουταλάκι ρίγανη ξηρή
1 μεγάλη ντομάτα
1 κουταλάκι πάπρικα
½ κουταλάκι πιπέρι
1 κουταλάκι αλάτι
1 αβγό
τυρί μοτσαρέλα χοντροτριμμένη

Εκτέλεση

Βάζετε όλα τα υλικά εκτός από τη μοτσαρέλα σε ένα μεγάλο μπολ. Τα ζυμώνετε να αναμιχθούν καλά. Σε αυτό το στάδιο μπορείτε να αφήσετε το μίγμα στο ψυγείο για 24 ώρες. Χωρίστε το μίγμα σε οκτώ μέρη. Πάρτε τα 2/3 από το ένα μέρος και το πλάθετε σε μπιφτέκι.

Φτιάξτε ένα βαθούλωμα στη μέση και βάλτε μια γεμάτη κουταλιά τυρί μοτσαρέλα. Παίρνετε το υπόλοιπο 1/3 από το μίγμα και καλύπτετε το τυρί.

Κλείστε καλά το μπιφτέκι ώστε να μην τρέξει το τυρί ενώ ψήνετε. Επαναλάβετε τη διαδικασία με τα υπόλοιπα 7 μπιφτέκια. Ψήνετε σε δυνατή σχάρα, 8-10 λεπτά περίπου στην κάθε πλευρά.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα