Υλικά
Κιμάς μοσχαρίσιος 3/4
Φρυγανιά τριμμένη 1 φλυτζάνι τσαγιού
Αυγά 2
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Αλάτι - πιπέρι
Ρίγανη 1/2 κουτ γλυκού
Για την σάλτσα τυριού
Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3 κουταλιές σούπας
Βούτυρο 3 κουταλιές σούπας
Γάλα 2 κούπες
Κασσέρι 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Κεφαλότυρι 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Παρμεζάνα 1/2 φλυτζάνι τσαγιού
Μοσχοκάρυδο 1/2 κουταλάκι γλυκού τριμμένο
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες
Ξεκινάμε να ζυμώσουμε τα κεφτεδάκια ανακατεύοντας όλα τα υλικά μαζί. Ζυμώνουμε πολύ καλά και πλάθουμε σε σχήμα κεφτέ. Τα στρώνουμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν καλά. Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το βούτυρο να λιώσει σε χαμηλή φωτιά, προσθέτουμε το αλεύρι και το ανακατεύουμε με μια ξύλινη κουτάλα μέχρι να καβουρδιστεί ελαφρά. Ρίχνουμε σιγά σιγά το γάλα και συνεχώς ανακατεύουμε με το σύρμα για να μην σβωλιάσει το μείγμα μας. Μόλις πήξει ελαφρώς το αποσύρουμε από την φωτιά και ρίχνουμε τα τυριά μας, το αλατοπίπερο και το μοσχοκάρυδο. Τα ανακατεύουμε καλά και αδειάζουμε την σάλτσα μας στο ταψί με τα κεφτεδάκια και τα σερβίρουμε ζεστά.