Αϊράνι: Πως θα φτιάξετε το πιο δροσιστικό ποτό της Πόλης
Ένα διαμάντι της πολίτικης κουζίνας
Υλικά
Γιαούρτι στραγγιστό
Νερό 2 ποτήρια κρύο
Αλάτι όσο θέλουμε
Δυόσμο προαιρετικά
Οδηγίες
Βάζουμε το γιαούρτι, το παγωμένο νερό, το αλάτι και τα φυλλαράκια δυόσμου στο μπλέντερ, τα ανακατεύουμε καλά, αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπουκάλι και το βάζουμε στο ψυγείο. Πίνετε κρύο και σερβίρεται σε ποτήρι με φυλλαράκια δυόσμου πασπαλισμένο από πάνω.
Γιαούρτι στραγγιστό
Νερό 2 ποτήρια κρύο
Αλάτι όσο θέλουμε
Δυόσμο προαιρετικά
Οδηγίες
Βάζουμε το γιαούρτι, το παγωμένο νερό, το αλάτι και τα φυλλαράκια δυόσμου στο μπλέντερ, τα ανακατεύουμε καλά, αδειάζουμε το μείγμα σε ένα μπουκάλι και το βάζουμε στο ψυγείο. Πίνετε κρύο και σερβίρεται σε ποτήρι με φυλλαράκια δυόσμου πασπαλισμένο από πάνω.