Υλικά

Κολιοί 4 καθαρισμένοι
Κρεμμύδι 1 ψιλοκομμένο
Πιπεριά πράσινη 1 τεμ ψιλοκομμένη
Πιπεριά κόκκινη 1 τεμ ψιλοκομμένη
Ντομάτες ώριμες 5 τριμμένες
Μαϊντανός 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος
Λευκό κρασί 5 κουταλιές σούπας
Αλάτι - πιπέρι
Ελαιόλαδο 1/2 φλιτζάνι τσαγιού

Οδηγίες
Καθαρίζουμε τους κολιούς , κόβουμε τα κεφάλια και τους πλένουμε καλά.Βάζουμε το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και σοτάρουμε το κρεμμύδι, μετά προσθέτουμε τις πιπεριές, σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να εξατμιστεί. Προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι, πιπέρι, λίγο νερό και αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10 λεπτά.Προσθέτουμε τους κολιούς,τον μισό μαϊντανό και ψήνουμε για άλλα 15 λεπτά μέχρι να μείνει με το λαδάκι του. Σερβίρουμε σε πιάτο, πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό και απολαμβάνουμε.