xaloumi-1
Γεύσεις

Έτσι θα φτιάξετε το πιο νόστιμο καραμελωμένο χαλούμι

Με μπέικον και μέλι

Συστατικά
6 χοντρές φέτες χαλλούμι,
3 φέτες μπέικον κομμένο σε τετραγωνάκια,
¾ φλ. μέλι,
¾ φλ. μηλόξιδο,
½ φλ. καρυδόψιχα χοντροκομμένη,
1 κουταλιά φρέσκο δυόσμο ψιλοκομμένο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρετε το χαλλούμι με λίγο ελαιόλαδο σε πολύ ζεστό αντικολλητικό τηγάνι να ροδίσει καλά και από τις δύο πλευρές και προσθέτετε το μπέικον.

Όταν ροδίσει βάζετε τα καρύδια, το μέλι, το μηλόξιδο και το δυόσμο, ανακινείτε ελαφρά το τηγάνι να αναμιχθούν, χαμηλώνετε τη φωτιά να σιγοβράσουν και να δέσει η σάλτσα.

Τα σερβίρετε ζεστά.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα