Γευστικές κροκέτες με χαλούμι και δυόσμο
sr4fncwgzw6r0eamtqws
Γεύσεις

Γευστικές κροκέτες με χαλούμι και δυόσμο

Πεντανόστιμες κροκέτες με άρωμα Κύπρου

Υλικά

Πατάτες 1 κιλό
Χαλούμι 200 γρ. τριμμένο
Κεφαλογραβιέρα 1/2 φλιτζάνι τσαγιού τριμμένη
Αυγό 1
Δυόσμος λίγος ψιλοκομμένος
Μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι του γλυκού
Κορν φλαουρ 1 κουταλάκι του γλυκού
Λάδι για το τηγάνισμα
Αλάτι - πιπέρι

Οδηγίες

Βάζετε σε κατσαρόλα νερό και μόλις βράσει ρίχνετε τις πατάτες πλυμμένες χωρίς να τις καθαρίσετε. Προσθέτετε λίγο αλάτι και τΙς βράζετε. Αφήνετε να κρυώσουν και τις ξεφλουδίζετε, τις βάζετε σε ένα μπολ και τις πολτοποιείτε. Ρίχνετε το χαλούμι, την κεφαλογραβιέρα, το δυόσμο, το αυγό, το μπέικιν, το κορν φλάουρ, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύετε. Πλάθετε το μείγμα σε μπαλάκια, τα βάζετε σε μια πιατέλα και τα αφήνετε στο ψυγείο για 1 ώρα. Βάζετε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι το λάδι να ζεσταθεί καλά και τηγανίζετε τις κροκέτες μέχρι να ροδίσουν . Τις σερβίρετε σε μια πιατέλα.

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα