Μέχρι τέλους
Μέχρι τέλους Γιώργος Κουβαράς Γιώργος Πιέρρος
Τσιπς-κολοκυθακια-στο-φουρνο
Γεύσεις

Τσιπς κολοκυθάκια στο φούρνο

Τα αγαπούν πολύ τα παιδιά

Υλικά

2 μεσαία κολοκυθάκια
2 κ.σ. λάδι
40 γρ. φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα
35 γρ. γαλέτα
1 πρέζα αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Για το σερβίρισμα

200 γρ. γιαούρτι
χυμό και ξύσμα από μισό λάιμ
5 φύλλα δυόσμου ψιλοκομμένα
αλάτι, πιπέρι