Υλικά

φρέσκια έτοιμη ζύμη για πίτσα
2-3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κρεμμύδια
2 μέτριες ντομάτες
1 κουταλιά της σούπας κρέμα βαλσάμικου
ρίγανη
200 γρμ. φέτα τριμμένη
αλάτι
πιπέρι

Για τη γέμιση


Ζεσταίνουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, το ελαιόλαδο και σωτάρουμε το κρεμμύδι, για 2-3 λεπτά. Προσθέτουμε τη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι και συνεχίζουμε να σωτάρουμε, μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά τους. Εκτός φωτιάς, καραμελώνουμε με την κλασική κρέμα βαλσαμικού, ανακατεύουμε και αφήνουμε τη γέμιση να κρυώσει.

Απλώνουμε τη ζύμη της πίτσας στον πάγκο της κουζίνας, πάνω σε ένα χαρτί ψησίματος. Προσθέτουμε τη γέμιση με τη ντομάτα και τα κρεμμύδια και ρίχνουμε από πάνω τη φέτα. Πασπαλίζουμε με πιπέρι, ρίχνουμε τη φρέσκια ρίγανη και τυλίγουμε τη ζύμη σε ρολό.