Τα πιο απλά ατομικά, ελληνικά πιτσάκια
Μια νοστιμιά με πιπεριές, ελιές και φέτα
Υλικά
1 πίτα γίγας για σουβλάκι2 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο
1 κουταλιά σούπας γεμάτη πελτέ ντομάτας
1 σφικτή ντομάτα
1 πιπεριά Φλωρίνης
1 πιπεριά κέρατο
50 γραμμ. ελιές χωρίς κουκούτσι
1 κουταλιά γλυκού κάππαρη (προαιρετικά)
50 γραμμ. φέτα σε τρίμματα
ρίγανη ξερή, τριμμένη
Εκτέλεση
Κόβουμε σε φέτες την ντομάτα και τις πιπεριές. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε μια κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και τηγανίζουμε την πίτα για 30 δευτερόλεπτα από κάθε πλευρά. Σε ένα ταψί βάζουμε αντικολλητικό χαρτί, τοποθετούμε την πίτα και την αλείφουμε με το μισό ελαιόλαδο και τον πελτέ. Απλώνουμε από πάνω τις ντομάτες, τις πιπεριές, τις ελιές, την κάππαρη και τη φέτα. Πασπαλίζουμε με τη ρίγανη. Ρίχνουμε και το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για 10 λεπτά περίπου.Συμβουλή: Για να μη μουχλιάσει ο πελτές ντομάτς που περίσσεψε, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο να καλύψει την επιφάνειά του. Με αυτό τον τρόπο δεν οξειδώνεται.