Υλικά

Για τη ζύμη:
• 1 κεσεδάκι (200 γραμ.) γιαούρτι
• 200 γραμ. νερό
• 80 γραμ. ελαιόλαδο
• 1 κουταλιά σούπας αλάτι
• 500 γραμ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του

Για τη tomato ΒΒQ:
• 1 συσκευασία (150 γραμ.) τομάτα ψιλοκομμένη με το χυμό της
• 3 κουταλιές της σούπας ΒBQ sauce
• 1 κουταλιά της σούπας Worcestershire sauce (προαιρετικά)

Τριμμένη μοτσαρέλα
Γαλοπούλα ή άλλα υλικά επιλογής

Εκτέλεση


Ανακατέψτε το γιαούρτι, το νερό, το ελαιόλαδο, το αλάτι και προσθέστε το αλεύρι. Ζυμώστε καλά με το χέρι ή με το μίξερ για 2 λεπτά, με το εξάρτημα της ζύμης. Χωρίστε τη ζύμη σε τρία ή τέσσερα ίσα κομμάτια και ανοίξτε την με τα χέρια ή με έναν πλάστη. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι αλείψτε λίγο ελαιόλαδο και στρώστε τη ζύμη. Bάλτε το πάνω στη φωτιά και απλώστε ανάλογη tomato BBQ. Προσθέστε τη μοτσαρέλα και χαμηλώστε τη φωτιά. Στη συνέχεια, προσθέστε τα υπόλοιπα υλικά, ελέγξτε αν η πίτσα σας είναι ψημένη από κάτω και τοποθετήστε την σε προθερμασμένο φούρνο στο grill και σε δύο λεπτά είναι έτοιμη!