Υλικά

3 κολοκυθάκια κομμένα σε στικ
2 μεγάλα αβγά, χτυπημένα
3 κ.σ. αλεύρι
1/2 φλιτζάνι τριμμένη φρυγανιά
2 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμάνετε το φούρνο στους 220. Βάλτε σε 3 διαφορετικά μπολ το χτυπημένο αβγό, το αλεύρι και τη φρυγανιά. Ανακτέψτε στη φρυγανιά το σκόρδο και τη παρμεζάνα.

Βουτήξτε τα κομμάτια κολοκυθάκι πρώτα στο αλεύρι, μετά στο αβγό και τέλος στο μείγμα φρυγανιάς-τυριού. Βάλτε τα κομμάτια σε λαδόκολλα. Ψήστε για 20 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν και να γίνουν τραγανά! Καλή όρεξη!