Υλικά για πιτσάκια με ντομάτα και ελιά

έτοιµη, νωπή ζύμη για πίτσα
1-2 κουτ. σούπας καλαµποκάλευρο
250 γρ. μοτσαρέλα, θρυµµατισµένη
1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
200 γρ. ελιές, χωρίς κουκούτσι, κοµµένες σε κύβους
400 γρ. ντοµάτες, ψιλοκοµµένες
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο

Εκτέλεση για πιτσάκια με ντομάτα και ελιά

  • Προθερµαίνουµε τον φούρνο στους 240° C . Χωρίζουµε τη ζύµη για πίτσα και πλάθουµε δέκα µικρές βάσεις. Πασπαλίζουµε ένα ρηχό ταψί ή τη λαµαρίνα του φούρνου µε το καλαµποκάλευρο και απλώνουµε τις βάσεις.
  • Αλείφουµε τις βάσεις µε λάδι και σκορπίζουµε οµοιόµορφα τη µοτσαρέλα.
  • Σε ένα µπολ ανακατεύουµε τις ελιές µε την ντοµάτα και τον βασιλικό και σκορπίζουµε το µείγµα οµοιόµορφα στις υπόλοιπες βάσεις.
  • Ραντίζουµε µε λάδι και στολίζουµε µε τα κλωναράκια βασιλικού.
  • Ψήνουµε τα πιτσάκια για 10 λεπτά ή µέχρι οι βάσεις να γίνουν τραγανές και να χρυσίσουν.