Τυρόπιτα γεμιστή με φέτα με πιπεριές
Μια υπέροχη πίτα
Μια παραδοσιακή συνταγή για τυρόπιτα με φέτα και πιπεριές που θα ομορφύνει το τραπέζι σας
    Υλικά τυρόπιτα με πιπεριές
- 250 γρ. (1 1/4 φλιτζ. τσαγιού) βούτυρο
 - 200 γρ. γιαούρτι
 - 1 φάκελος Μπέικιν Πάουντερ
 - 500-600 γρ. (4-5 φλιτζ. τσαγιού) Αλεύρι για Όλες τις Χρήσεις
 - 500 γρ. φέτα θρυμματισμένη
 - 2 αυγά
 - 100 γρ. (1 φλιτζ. τσαγιού) τριμμένο κεφαλοτύρι
 - 4 κόκκινες πιπεριές κομμένες σε κύβους
 - σουσάμι –προαιρετικά
 
Συνταγή για τυρόπιτα με πιπεριές
- Ανακατεύετε το βούτυρο με το γιαούρτι, προσθέτετε το αλεύρι για όλες τις χρήσεις και το Μπέικιν Πάουντερ και συνεχίζετε το ζύμωμα μέχρι να γίνει η ζύμη μαλακιά.
 - Τη χωρίζετε σε 2 μπάλες και την πλάθετε σε 2 φύλλα.
 - Σε ένα μπολ βάζετε τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα, την πιπεριά και τα τυριά και ανακατεύετε.
 - Σε βουτυρωμένο ταψί ή πυρέξ τοποθετείτε το ένα φύλλο ζύμης, απλώνετε τη γέμιση και μετά το δεύτερο φύλλο.
 - Αν θέλετε πασπαλίζετε με σουσάμι.
 - Ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C αέρα για 35-40 λεπτά.
 
            
 En