Υλικά για γαριδοσαλάτα με αβοκάντο

  • 2-3 ώριμα αβοκάντο
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη σως
  • ¾ φλιτζανιού ελαιόλαδο
  • χυμό από 1 λεμόνι
  • 2 σταγόνες ταμπάσκο
  • Αλάτι

Συνταγή για γαριδοσαλάτα με αβοκάντο

  • Βράζουμε τις κατεψυγμένες γαρίδες για περίπου 6-7 λεπτά.
  • Προσέχουμε να μην τις παραβράσουμε, καθώς αν τις αφήσουμε παραπάνω χρόνο, το πιο πιθανό είναι να είναι σκληρές.
  • Σε μια ρηχή πιατέλα βάζετε το μαρούλι, τις ζεστές γαρίδες και το αβοκάντο, κομμένο σε φέτες.
  • Ρίχνετε σε ένα μπολάκι και προσθέτετε το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού και το ταμπάσκο, αλατοπιπερώνετε και χτυπάτε καλά, έως ότου να ομογενοποιηθεί η σως.
  • Περιχύνετε τη σαλάτα με τη σως και σερβίρετε.