Μπρουσκέτα με φράουλες, μασκαρπόνε και βαλσάμικο
Πώς να την φτιάξετε
Μια ιδανική επιλογή για καλοκαιρινό σνακ ή ορεκτικό, γλυκόξινο και δροσερό

Μπρουσκέτα με φράουλες, μασκαρπόνε και βαλσάμικο. Μια ιδανική επιλογή για καλοκαιρινό σνακ ή ορεκτικό, γλυκόξινο και δροσερό.
Εύκολη συνταγή για μπρουσκέτα με φράουλες, μασκαρπόνε και βαλσάμικο
Υλικά (για 4 τεμάχια):
- 4 φέτες χωριάτικο ψωμί ή μπαγκέτα
- 6-8 φράουλες κομμένες σε φέτες
- 50 γρ. τυρί μασκαρπόνε ή κρέμα τυριού
- Λίγα φύλλα φρέσκου δυόσμου
- 1 κ.σ. μέλι ή μπαλσάμικο
Εκτέλεση:
- Ψήνεις τις φέτες ψωμιού στο φούρνο ή στο γκριλ μέχρι να γίνουν τραγανές.
- Απλώνεις το μασκαρπόνε πάνω στο ψωμί.
- Τοποθετείς τις φράουλες και τα φύλλα δυόσμου.
- Ραντίζεις με λίγο μέλι ή μπαλσάμικο και σερβίρεις αμέσως.
Αν θέλεις μια πιο αλμυρή επιλογή, μπορείς να αντικαταστήσεις τις φράουλες με καπνιστό σολομό.