ΥΛΙΚΑ
Για 4 άτομα 

Για τη γέμιση
2 φλιτζάνια πραλίνα φουντουκιού


Για τη ζύμη
2 αυγά
2 1/2 φλιτζάνια γάλα πλήρες αγελαδινό
3 κουτ. σουπ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό
1 1/2 κουτ. σουπ. κακάο σε σκόνη
1 κουτ.γλυκ. βανίλια σε σκόνη
1 κουτ. σουπ. ζάχαρη
1 κουτ. σουπ. κόκκινο χρώμα ζαχαροπλαστικής
Για το σερβίρισμα
2 κουτ. σουπ. τριμμένη μαύρη σοκολάτα
1 φλιτζάνι σαντιγί


ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1. Αναμειγνύετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Έπειτα τα τοποθετείτε σε ένα μπολ και αφήνετε να ξεκουραστεί η ζύμη για 30' τουλάχιστον.

2. Προθερμαίνετε ένα τηγάνι μεσαίου μεγέθους, λιώνετε το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι και με ένα πινέλο αλείφετε το τηγάνι που θα βάλετε τις κρέπες, βάζετε ¼ του φλιτζανιού από το μείγμα στο τηγάνι και το περιστρέφετε για να καλύψει όλη την επιφάνεια του τηγανιού.

3. Όταν ροδίσει από τη μια πλευρά (σε 30'' περίπου) το γυρνάτε με μια σπάτουλα από την άλλη και ψήνετε μέχρι να ροδίσει. Τοποθετείτε την κρέπα στο πιάτο και συνεχίζετε με τον ίδιο τρόπο και με το υπόλοιπο μείγμα.

4. Όταν οι κρέπες είναι ακόμα ζεστές απλώνετε λίγη πραλίνα φουντουκιού, τις διπλώνετε και διακοσμείτε με λίγη σαντιγί και πασπαλίζετε με την τριμμένη σοκολάτα.


ΧΡΗΣΙΜΟ
Αν θέλετε πασπαλίστε και με λίγο τριμμένο φουντούκι.