Με τη θερμοκρασία να ανεβαίνει καθημερινά, το παγωτό μοιάζει με το ιδανικό αντίδοτο. 

Υλικά:

500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος

1 ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση:

Χτυπάτε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει κρέμα. Στη συνέχεια προσθέτετε το γάλα και συνεχίζετε το χτύπημα μέχρι να γίνει ένα ομοιογενές μίγμα.

Στη συνέχεια, αν θέλετε, μπορείτε να χωρίσετε το μίγμα σε μπωλ και να προσθέσετε σοκολάτα, φράουλες ή οτιδήποτε άλλο σας αρέσει.

Καλύψτε τα μπολ με μεμβράνη και τοποθετήστε τα στην κατάψυξη για τουλάχιστον 5 ώρες.

Καλή επιτυχία!