Τα πιο εύκολα ρολά κανέλας
kpggzgyv19fxzx3n8ygr
Γεύσεις

Τα πιο εύκολα ρολά κανέλας

Μια απίστευτη νοστιμιά.

Υλικά

1 ρολό σφολιάτας (και εδώ θα σας προτείνω alfa)

½ κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

¼ κούπας καστανή ζάχαρη

¼ κούπας άσπρη ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας κανέλα

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220ο.

Λιώνουμε 4 κουταλιές βούτυρο σε ένα πυρεξάκι που θα μπει στον φούρνο. Προσθέστε την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Ανοίξτε το φύλλο σφολιάτας και απλώστε πάνω του το υπόλοιπο βούτυρο που έμεινε. Ανακατέψτε την άσπρη ζάχαρη με την κανέλα και πασπαλίστε πάνω στο φύλλο σφολιάτας. Κάντε ρολό το φύλλο και κόψτε το σε κομμάτια. Συνήθως βγαίνουν περίπου 8-10 ρολά κανέλας.

Βάλτε τα μέσα στο πυρεξάκι και αν έχει μείνει ζάχαρη-κανέλα, πασπαλίστε την πάνω τους. Ψήνουμε στους 220 για 20 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα