Υλικά

1 ρολό σφολιάτας (και εδώ θα σας προτείνω alfa)

½ κούπα βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου

¼ κούπας καστανή ζάχαρη

¼ κούπας άσπρη ζάχαρη

1 κουταλιά της σούπας κανέλα

 ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 220ο.

Λιώνουμε 4 κουταλιές βούτυρο σε ένα πυρεξάκι που θα μπει στον φούρνο. Προσθέστε την καστανή ζάχαρη και ανακατέψτε καλά να ομογενοποιηθεί το μείγμα.

Ανοίξτε το φύλλο σφολιάτας και απλώστε πάνω του το υπόλοιπο βούτυρο που έμεινε. Ανακατέψτε την άσπρη ζάχαρη με την κανέλα και πασπαλίστε πάνω στο φύλλο σφολιάτας. Κάντε ρολό το φύλλο και κόψτε το σε κομμάτια. Συνήθως βγαίνουν περίπου 8-10 ρολά κανέλας.

Βάλτε τα μέσα στο πυρεξάκι και αν έχει μείνει ζάχαρη-κανέλα, πασπαλίστε την πάνω τους. Ψήνουμε στους 220 για 20 λεπτά περίπου μέχρι να πάρουν χρώμα.