Υλικά 

250 γρ. μπισκότα τύπου Digestive

100 γρ. βούτυρο λιωμένο, όχι καμένο

400 γρ. έτοιμη καραμέλα (συσκευασμένη σε τενεκεδάκι, όπως το ζαχαρούχο γάλα)

3 κ.σ. φυστικοβούτυρο

3 ώριμες μπανάνες, κομμένες σε φέτες

250 γρ. κρέμα γάλακτος

Τριμμένη κουβερτούρα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Βουτυρώνουμε μία φόρμα 18 εκ. με αποσπώμενη βάση. Βάζουμε στο μπλέντερ τα μπισκότα με το βούτυρο και χτυπάμε μέχρι να ενωθούν.

Μεταφέρουμε στη φόρμα και πιέζουμε καλά ώστε να δημιουργηθεί μία ομοιόμορφη βάση.

Τοποθετούμε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά. Σε ένα μπολ αναμειγνύουμε την καραμέλα με το φυστικοβούτυρο.

Απλώνουμε στη μπισκοτένια βάση, ισιώνουμε την επιφάνεια και στη συνέχεια απλώνουμε τις ροδέλες μπανάνας. Χτυπάμε την κρέμα γάλατος σε σαντιγί και καλύπτουμε τις μπανάνες.

Τοποθετούμε ξανά στο ψυγείο για 30 λεπτά με μία ώρα. Ξεφορμάρουμε προσεκτικά, πασπαλίζουμε με τριμμένη κουβερτούρα και σερβίρουμε.