Εύκολο, καυτερό ντιπ με μαγιονέζα και μουστάρδα
Ένα πανεύκολο ντιπάκι που συνοδεύει εξαιρετικά τα ψάρια, (ψητά και βραστά ), τα ψιλοκομμένα λαχανικά ( καρότα, πιπεριές κ.ά ) αλλά και τις τηγανιτές πατάτες
Υλικά
150 γρ. μαγιονέζα έτοιμη (σπιτική ή του εμπορίου)
5 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας ξίδι της αρεσκείας μας
χυμός από 1/2 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο
1 γεμάτο κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι
½ καυτερή πιπεριά τσίλι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Εκτέλεση
Λιώνουμε το σκόρδο και το βάζουμε μαζί με όλα τα άλλα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο. Διατηρείται στο ψυγείο σε βάζο με καπάκι για 1 εβδομάδα.
πηγή:tastyday.gr