Εύκολο, καυτερό ντιπ με μαγιονέζα και μουστάρδα
3nxrwfhv6vhuvfnddv3x
Γεύσεις

Εύκολο, καυτερό ντιπ με μαγιονέζα και μουστάρδα

Ένα πανεύκολο ντιπάκι που συνοδεύει εξαιρετικά τα ψάρια, (ψητά και βραστά ), τα ψιλοκομμένα λαχανικά ( καρότα, πιπεριές κ.ά ) αλλά και τις τηγανιτές πατάτες

Υλικά
150 γρ. μαγιονέζα έτοιμη (σπιτική ή του εμπορίου)
5 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. σούπας ξίδι της αρεσκείας μας
χυμός από 1/2 λεμόνι
1 σκελίδα σκόρδο
1 γεμάτο κουτ. γλυκού ξερό θυμάρι
½ καυτερή πιπεριά τσίλι
αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση
Λιώνουμε το σκόρδο και το βάζουμε μαζί με όλα τα άλλα υλικά σε ένα μπολ και τα ανακατεύουμε καλά να ενωθούν. Δοκιμάζουμε το αλατοπίπερο. Διατηρείται στο ψυγείο σε βάζο με καπάκι για 1 εβδομάδα.

πηγή:tastyday.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα