ΥΛΙΚΑ

1 κιλό μοσχάρι κομμένο σε κυβάκια
1,2 κιλά μελιτζάνες μακρόστενες (τσακώνικες) κομμένες σε ροδέλες
2 κρεμμύδια κομμένα σε φέτες ΄
1 χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
1 κουταλάκι μοσχοκάρυδο
500 γρ. φρεσκια ντομάτα στον τρίφτη
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
1 φλιτζάνι νερο

1 σκελίδα σκόρδο
αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Προθερμένουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς και τοποθετούμε όλα τα υλικά στη γάστρα, τα οποία τα ανακατέβουμε επιμελώς. Κατόπιν βάζουμε τη γάστρα στο φούρνο και ψήνουμε για μιάμιση με δύο ώρες. Κατά διαστήματα ανακατέβουμε το φαγητό. όταν γίνει θα ειναι μελωμενο, γευστικότατο και γεμάτο αρώματα!