Υλικά Συνταγής

  • 4 φέτες ψωμί του τοστ
  • 4 φέτες τυρί για τοστ
  • 2 φέτες ζαμπόν
  • μουστάρδα προαιρετικά
  • 2 αυγά
  • 1/2 φλ. γάλα
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • μέλι για το σερβίρισμα
  • λίγο ελαιόλαδο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

Ξεκινάμε τις αλμυρές αυγοφέτες με ψωμί του τοστ, βάζοντας πάνω σε μια φέτα ψωμί (προαιρετικά αλείφουμε μουστάρδα) μία φέτα τυρί, μία φέτα ζαμπόν και καλύπτουμε με μία φέτα ψωμί. Πιέζουμε ελαφρά.

Χτυπάμε αυγά με γάλα και αλάτι να ενωθούν. Βουτάμε για 2 λεπτά από κάθε πλευρά. Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι σε μέτρια φωτιά και αφήνουμε 2-3 λεπτά να ροδίσουν από κάθε πλευρά.

Τα κόβουμε διαγώνια και σερβίρουμε με μέλι.

Το διαβάσαμε στο argiro.g