Κακά Κορίτσια
Κακά Κορίτσια Μαρία Λεμονιά Έλενα Καραμίχαλου
Κουλούρι Θεσσαλονίκης με αβγά, τοματίνια και προσούτο Ευρυτανίας
rfvorlyiesltkbyxhz8m
Γεύσεις

Κουλούρι Θεσσαλονίκης με αβγά, τοματίνια και προσούτο Ευρυτανίας

Γρήγορο, εύκολο, εντυπωσιακό και ελληνικό!

Προετοιμασία: 3΄, Μαγείρεμα 5΄

Υλικά (για δύο μερίδες)
2 κουλούρια Θεσσαλονίκης
2 αβγά
2 λεπτές φέτες προσούτο Ευρυτανίας, κομμένες στη μέση ή στα τέσσερα
4 τοματίνια κομμένα στα δύο
λάδι για τηγάνισμα
θαλασσινό αλάτι
φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
μαυροκούκι για το σερβίρισμα


ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ
Βάζουμε λάδι σε ένα τηγάνι και το ζεσταίνουμε καλά. Τοποθετούμε ένα κουλούρι στο τηγάνι και μέσα στην τρύπα του σπάμε ένα αβγό. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανάμεσα στο αβγό και το κουλούρι βάζουμε τα μισά κομμάτια προσούτο και τα μισά τοματίνια. Τηγανίζουμε μέχρι να ψηθεί το αβγό όπως το προτιμάμε. Σερβίρουμε προσεκτικά με σπάτουλα, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι, και πασπαλίζουμε με λίγο μαυροκούκι. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία με το δεύτερο κουλούρι και το δεύτερο αυγό.

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα