Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια αλά κρεμ
yxvzzczqn82t9ihe5drt
Γεύσεις

Φιλέτο κοτόπουλο με μανιτάρια αλά κρεμ

Σερβίρεται ζεστό και μπορείτε να το συνοδέψετε με ρύζι ή πατάτες

Υλικά

Φιλέτο κοτόπουλο 600 γρ
Μανιτάρια 1-2 κουτιά
Κρέμα γάλακτος 250 γρ
Αλάτι - πιπέρι
Κάρυ λίγο
Μουστάρδα προαιρετικό
Σκόρδο προαιρετικό

Οδηγίες

Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλο σε πιο μικρά φιλετάκια , τα αλατοπιπερώνουμε , ρίχνουμε και λίγο κάρυ ίσα – ίσα να δώσει γεύση , τα περιχύνουμε με λάδι και τα αφήνουμε 1 ώρα να μαριναριστούν σε ένα μπώλ ή πιατέλα. Στην συνέχεια τα ψήνουμε σε ειδικό τηγάνι ή σε απλό αντικολλητικό μέχρι να ροδίσουν. Αφού ψηθούν τα αποσύρουμε από το τηγάνι και τοποθετούμε τα μανιτάρια κομμένα (αν είναι φρέσκα ακόμα καλύτερα) , λίγο λάδι , σκόρδο χονδροκομμένο (αν θέλουμε) και τα σοτάρουμε καλά. Ρίχνουμε και μία κουταλιά μουστάρδα , την κρέμα γάλακτος , αλατοπιπερώνουμε και ξαναβάζουμε μέσα τα φιλετάκια μας μέχρι να πήξει η σάλτσα ανάλογα με τα γούστα. 

πηγή:chefoulis.gr

Aποδοχή Cookies

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies της Google ή/και άλλων παρόχων διαφήμισης για την παροχή των υπηρεσιών του, για την εξατομίκευση διαφημίσεων και για την ανάλυση της επισκεψιμότητας. Η Google κοινοποιεί πληροφορίες σχετικά με την από μέρους σας χρήση αυτού του ιστότοπου. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.

Διαβάστε περισσότερα