Υλικά

Σφολιάτα 400 γρ
Κεφαλογραβιέρα 200 γρ τριμμένη
Αυγό 1 χτυπημένο
Σουσάμι άσπρο για πασπάλισμα

Οδηγίες

Ανοίγουμε την σφολιάτα μας, την αλείφουμε με το αυγό, πασπαλίζουμε με το τυρί και κόβουμε σε λεπτές λωρίδες. Πασπαλίζουμε με το σουσάμι και τα στρίβουμε με το χέρι ελαφρώς. Τα τοποθετούμε σε λαμαρίνα στην οποία απλώσαμε λαδόκολλα και τα ψήνουμε για 10 – 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα (ανάλογα τον φούρνο μας) μέχρι να ροδίσουν και είναι έτοιμα να τα απολαύσουμε.

πηγή;chefoulis.gr