Η πανέµορφη Χαρά Παππά, που τα τελευταία χρόνια είναι σύντροφος του διάσηµου Τούρκου ηθοποιού Μπουράκ Χακί, είναι, όπως πρώτο έγραψε το «Secret», ένα από τα µοντέλα που θα διεκδικήσουν τη νίκη στο ριάλιτι µόδας που ξεκινάει αύριο στο Star Channel.

Ο Τούρκος γόης του «Κισµέτ» και η Ελληνίδα καλλονή κατά καιρούς έχουν απασχολήσει τα Μέσα για τη σχέση τους, ενώ δεν αποκλείεται το αµέσως επόµενο διάστηµα να κάνουν το επόµενο βήµα, προκειµένου να την επισηµοποιήσουν. Η Χαρά Παππά, που εκτός από επιτυχηµένο µοντέλο είναι φοιτήτρια Οικονοµικών Επιστηµών στη Θεσσαλονίκη, µε καταγωγή από την Ηγουµενίτσα, γνωρίστηκε στην Ελλάδα µε τον γοητευτικό ηθοποιό.
Από τότε οι δυο τους ζουν τον απόλυτο έρωτα, µε τη Χαρά να ακολουθεί τον σύντροφό της στην Κωνσταντινούπολη, για να βρίσκεται συνεχώς δίπλα του. Αλλωστε, δεν ασχολείται τελευταία επαγγελµατικά µε το µόντελινγκ, αλλά διατηρεί κανάλι στο YouTube. Εκεί, κοινοποιεί βίντεο οµορφιάς, αλλά και vlogs από την καθηµερινότητά της µε τον 46χρονο ηθοποιό. Τόσο στα ελληνικά όσο και στα τουρκικά media είναι γνωστή ως η µοιραία Ελληνίδα, που γοήτευσε τον Τούρκο σταρ, και πλέον ετοιµάζεται να γίνει η σύζυγός του. Στην Ελλάδα, ο Μπουράκ Χακί έγινε γνωστός µέσα από την επιτυχηµένη σειρά «Κισµέτ», που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1. Πριν από δύο χρόνια, ο ίδιος επισκέφθηκε τη χώρα µας για να υπογράψει θεατρικό συµβόλαιο µε τον παραγωγό Βασίλη Γκουρούση και κατέληξε να βρει τον έρωτα της ζωής του, µετά τον χωρισµό του από την επίσης ηθοποιό Σέµα Σιµσέκ, µε την οποία ακολούθησαν διαφορετικούς δρόµους το 2012, έχοντας αποκτήσει µαζί έναν γιο, ύστερα από 11 χρόνια γάµου.

* Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, 7/9/2019