Τα φίδια αναστάτωσαν τα κορίτσια του GNTM το βράδυ της Δευτέρας, όμως, ανάμεσά τους υπήρχε και ένας γητευτής.. Ένας sexy γητευτής, ο οποίος αναστάτωσε με άλλο τρόπο τα κορίτσια.

Ο Στεφανος Γιαννακόπουλος είναι ο γοητευτικός νεαρός που άφηνε στον λαιμό των κοριτσιών τα φίδια και έσπευδε να τις βοηθήσει κάθε φορά που αυτές αντιμετώπιζαν κάποιο πρόβλημα με το ερπετό.

Εκτός από τα φίδια, λοιπόν, εντύπωσε χθες το βράδυ έκανε και ο Στέφανος Γιαννακόπουλος. Ποιος είναι όμως ο «καυτός» άντρας του GNTM; Το Πρωινό έκανε έρευνα και ιδού.

Ο 23χρονος Στέφανος Γιαννακόπουλος είναι επαγγελματίας εκτροφέας ερπετών - Δείτε φωτογραφίες
Έτοιμα για την πρώτη δοκιμασία αποχώρησης είναι τα 22 υποψήφια κορίτσια του διαγωνισμού ομορφιάς GNTM. Η δοκιμασία αποχώρησης της Δευτέρας αφορούσε φωτογράφιση με κοσμήματα… και φίδια!

Ο άντρας που βρέθηκε στο στούντιο της φωτογράφισης για να βοηθήσει τις διαγωνιζόμενες με τα ερπετά ονομάζεται Στέφανος Γιαννακόπουλος και με το που εμφανίστηκε προκάλεσε κύμα θαυμασμού στο τηλεοπτικό γυναικείο κοινό.

Ο 23χρονος διαμένει στις ΗΠΑ και αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τα μπάνια του στην Χαβάη. Ο Στέφανος ασχολείται με το μπάσκετ, ενώ έχει σπουδάσει Βιοχημεία στο Hillsdale College στο Μίσιγκαν.

Ο Στέφανος είναι ακόμη επαγγελματίας εκτροφέας ερπετών και αυτός είναι ο λόγος που βρέθηκε τη Δευτέρα στο Greece’s Next Top Model 2.

Αν έχετε φιδάκι, ο Στέφανος Γιαννακόπουλος μπορεί να το εκπαιδεύσει.