Για τον πολύ καλό του φίλο, τον Διονύση Πρώιο από το MasterChef μίλησε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος αποκάλυψε πως όταν ο Ζαν Πολ Γκοτιέ είδε τον Διονύση στη Μύκονο πριν από 26 χρόνια, τρελάθηκε μαζί του.

«Με τον Διονύση έχουμε μια μεγάλη φιλία και συγκινητική, θα έλεγα. Γνωριστήκαμε όταν μια φίλη μου ήθελε να μου κάνει δώρο κάτι για τη βίλα της Μυκόνου. Έρχεται ο Διονύσης, καταλαβαίνεις, 26 χρόνια πριν, ήταν “πιτσιρίκι” τότε.

Ένα πολύ ήπιο παιδί, πολύ χαριτωμένο. Ένα βράδυ κατεβαίνουμε στη Χώρα γιατί είχαμε να φάμε με τον Ζαν Πολ Γκοτιέ και τη γραμματέα του. Ο Γκοτιέ τρελαίνεται μαζί του.

Εκείνο το βράδυ ο Διονύσης γνώρισε τη μέλλουσα σύζυγό του, με την οποία έκαναν αυτό το υπέροχο παιδί, τον συγχωρεμένο τον Μιχαλάκη, ο οποίος ήταν ένα τρομερό παιδί», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.



Τα λόγια του Διονύση για τον γιο του ραγίζουν καρδιές

Ο Διονύσης Πρώιος στο MasterChef θυμήθηκε τις στιγμές που δεν θα ξεχάσει.

«Νομίζω την μέρα που μου έδωσαν δυο ποδιές οι μέντορες. Άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι ήταν με το τεστ δημιουργικότητας με τον ανανά. Κι άλλη μια στιγμή που θα θυμάμαι είναι που ήταν όλα τα παιδιά στον εξώστη και με βοηθούσαν».

Ακόμη, τον είδαμε να μαζεύει τα πράγματά του και να φιλάει τη φωτογραφία του γιου του, που όπως ανέφερε: «Μου ανεβάζει πάντα το ηθικό και πάω να μαγειρέψω με όρεξη.

Ο γιος μου έλεγε να μπω στο MasterChef. Πες με τρελό», είπε μεταξύ άλλων ο διαγωνιζόμενος, μιλώντας για τον γιο του που έχει φύγει από τη ζωή.

Ήταν μια στιγμή που συγκίνησε, μια στιγμή ανθρώπινη και μια στιγμή που μόνο αδιάφορη δεν μπορεί ναχαρακτηριστεί, καθώς ο Διονύσης Πρώιος εξέφρασε τα ειλικρινή του συναισθήματα και δεν δίστασε να μιλήσει για όσα ένιωθε και για όσα θα κρατήσει από την συμμετοχή του στο μαγειρικό show του star channel.