Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks, Ευρυδίκη Παπαδόπουλου, παραθερίζει στο νησί των Ανέμων, τραβώντας τα βλέμματα και προκαλώντας χτυποκάρδια στο πέρασμά της.

Η κάμερα του Mykonos Live TV την εντόπισε με το εντυπωσιακό και πολύ σέξυ ολόσωμο μαγιό της να απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα σε γνωστό beach bar στον Όρνο.

Μαζί της ήταν και η αδελφή της, Λίλα, η οποία είναι το ίδιο όμορφη με εκείνη.

Η Βίκυ Κάβουρα κατάφερε για άλλη μια φορά να «βάλει φωτιές» με τη σέξι εμφάνισή της σε παραλία της Μυκόνου. Έβαλε το μικροσκοπικό μαγιό της και πήγε για μπάνιο στην Ψαρρού η Βίκυ Κάβουρα, όπου και απαθανατίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV. Η ηθοποιός, φορώντας λεοπάρ μπικίνι, βρέθηκε στην κοσμική πλαζ με στόχο να απολαύσει το μπάνιο της και κατάφερε να αναστατώσει τους πάντες. Μετά από το tour της στα νησιά των Κυκλάδων η Ιωάννα Τούνη επέστρεψε στην αγαπημένη της Χαλκιδική. Η ίδια ξέρει ποια είναι τα «δυνατά» σημεία του σώματος της και ξέρει ακριβώς πώς τα αναδεικνύει. Αυτό έκανε και αυτή τη φορά η καλλονή Θεσσαλονικιά και σήκωσε «αμμοθύελλα» στην παραλία της Χαλκιδικής με δεκάδες ζευγάρια μάτια λουόμενων να είναι «καρφωμένα» πάνω της.


 Η Κατερίνα Καινούργιου πριν λίγες ημέρες απόλαυσε τις ομορφιές της Σαντορίνης ενώ νωρίτερα είχε κάνει κι ένα μίνι ταξιδάκι στα Κουφονήσια, παρέα φυσικά με τον σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Έχει ανεβάσει δεκάδες φωτογραφίες με μαγιό αλλά σαν αυτή ποτέ ξανά!

Το κορμί της είναι θεϊκό και τα οπίσθια της απίστευτα γυμνασμένα!


Η Μαρία Λέκκα που γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο My Style Rocks εθάθη στην Σκιάθο, λίγες εβδομάδες πριν και πόζαρε σε πισίνα με μπικίνι και αναστατώνε τα πλήθη με τα θεϊκά οπίσθια της.



View this post on Instagram

🤍. . . . . Κωδικός :2820604

A post shared by Maria Leka (@marialeka_____) on

Η γνωστή τραγουδίστρια Josephine πόζαρε στην τελευταία της ανάρτηση σε πισίνα ξενοδοχείου στην Σαντορίνη και ζάλισε τους θαυμαστές της με την πίσω όψη της.
View this post on Instagram

Hiding from the world @cavotagoomykonos . . . Click by @kitana_photography

A post shared by Jo$ephine (@josephinewendel) on

Η Αθηνά Οικονομάκου έκανε εξόρμηση με φίλους στην όμορφη Κύθνο και πόζαρε στην παραλία «Κολόνα» φορώντας το μπικίνι της, ενώ ήταν ανεβασμένη πάνω σε μια βάρκα, δείχνοτνας την πίσω όψη της και φυσικά προκάλεσε ντελίριο στους διαδικτυκαούς της φίλους.