Αυτό έκανε την φήμη του Ιταλού πρωταγωνιστή Michele Morrone να εκτοξευτεί στα ύψη.

Ο Morrone μετρούσε μερικές χιλιάδες ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά από την ώρα που προβλήθηκε το φιλμ στην πλατφόρμα, στο Instagram τον ακολουθούν πλέον 10 εκατομμύρια χρήστες που συνεχώς αυξάνονται.

Ο περιζήτητος πλέον ηθοποιός αποφάσισε να κάνει διακοπές μέχρι τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, επιλέγοντας τη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα το νησί της Ρόδου.

Μαζί του έχει τον αγαπημένο του γιο με τον οποίο περνάνε ατελείωτες ώρες παιχνιδιού και ξεγνοιασιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Never alone.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) στις


Ο Μορόνε είναι 29 ετών κι εκτός από ηθοποιός, είναι και τραγουδιστής. Πριν λίγους μήνες κυκλοφόρησε στο YouTube το πρώτο του album με τίτλο Dark Room και τα τραγούδια του συγκεντρώνουν εκατομμύρια προβολές.

Πριν την ταινία 365 dni εμφανίστηκε σε μια ακόμα σειρά του Netflix με τίτλο The Trial, ενώ έχει παίξει στις τηλεοπτικές σειρές Sirene και Provaci ancora prof! και στις ταινίες Bar Joseph και L’ultimo giorno del toro.

Μέχρι το τέλος του χρόνου θα τον δούμε στη δραματική ταινία Duetto στην οποία έχει αναλάβει και πάλι τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Αναφορικά με την προσωπική του ζωή, ο Μορόνε αυτή τη στιγμή δεν έχει κάποια σχέση, έχει αποκτήσει όμως δύο παιδιά από την πρώην σύζυγό του και σχεδιάστρια μόδας Rouba Saadeh. Το ζευγάρι χώρισε το 2018 και διατηρούν καλές σχέσεις.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Reset. . @raffaelecerracchioofficial

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Michele Morrone (@iammichelemorroneofficial) στις