Νομικά κινείται εναντίον της παραγωγής του «The Bachelor», η εταιρεία Equitrek-Attica που παραχώρησε τα άλογα και το χώρο για το επεισόδιο που είδαμε την περασμένη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία καταγγέλλει «ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή».

H ανακοίνωση της εταιρείας για το Bachelor

«Με αφορμή επεισόδιο τηλεοπτικής σειράς τύπου reality γνωστού τηλεοπτικού σταθμού, έχουμε την ανάγκη να ενημερώσουμε τους φίλους και πελάτες μας, ότι η πραγματικότητα δεν έχει καμία σχέση με τα όσα σκηνοθετήθηκαν και παρουσιάστηκαν από την εν λόγω εκπομπή.

Δυστυχώς στο βωμό της τηλεθέασης, επιτήδειοι του χώρου δημιούργησαν φανταστικά περιστατικά, παρουσιάζοντάς τα ως αληθινά, πλήττοντας τόσο την επιχείρησή μας ως προς την φήμη της, την Εμμανουέλα Κορρέ ως άνθρωπο και επαγγελματία αλλά και τον ευρύτερο χώρο της ιππασίας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε για όλα τα μηνύματα που έχουμε λάβει ήδη και τις διάφορες κοινοποιήσεις ανθρώπων του χώρου για τη συμπαράσταση τους και να ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη κινηθεί νομικά ώστε να αποκατασταθεί η αλήθεια».


Δείτε τις αναρτήσεις στο Facebook



Στο επεισόδιο της Παρασκευής του «The Bachelor», παρακολουθήσαμε μεταξύ άλλων το ατύχημα που είχε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και η Ραφαέλα, κατά τη διάρκεια ομαδικού τους ραντεβού, σε μια φάρμα με άλογα.

Συγκεκριμένα, όπως ειπώθηκε, καθώς εικόνα δεν υπήρξε, παρά μόνο μια «κουνημένη» σκηνή με την κάμερα να δείχνει τον... ουρανό, το άλογο της Ραφαέλας «αφηνίασε» με αποτέλεσμα να τη ρίξει κάτω και μαζί να πέσει και ο Παναγιώτης, ο οποίος προσπάθησε να την βοηθήσει.

Ωστόσο, στο φως της δημοσιότητας, έρχεται ένα βίντεο από το αντίστοιχο παιχνίδι της Νέας Ζηλανδίας, όπου και εκεί, εντελώς συμπτωματικά, σημειώθηκε το ίδιο ατύχημα, μόνο που... δεν είχαμε μόνο διηγήσεις όπως στο δικό μας, αλλά και εικόνα.


Όμως δεν μένουμε εκεί, καθώς η φάρμα, που φιλοξένησε την ελληνική παραγωγή του The Bachelor, δημοσίευσε στα social media, πως δε συνέβη κανένα απολύτως ατύχημα, και πως όλα είναι σκηνοθεσία.