Της ΣΠΥΡΙΔΟΥΛΑΣ ΤΡΙΑΝΤΟΥ

Striantou7@gmail.com

 

 Με  το  φαντασμαγορικό σόου «Πρωτοχρονιά στο MEGA με τον Αντώνη Ρέμο και τη Ρούλα Κορομηλά» υποδέχτηκαν οι τηλεθεατές του Μεγάλου Καναλιού το 2021! Ο σπουδαίος Έλληνας καλλιτέχνης μαζί με την κορυφαία παρουσιάστρια ενώθηκαν και χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά.

Ήταν ένα ρεβεγιόν που τα είχε όλα. Εκπληκτικές ερμηνείες από τον αγαπημένο τραγουδιστή, που περιλάμβανε παλιές και νέες επιτυχίες του αλλά και τραγούδια που έχουμε αγαπήσει.  Το κλίμα εορταστικό αλλά και γεμάτο αγάπη αφού τα βλέμματα όλων έλαμπαν. Ο Αντώνης Ρεμος ιδιαίτερα χαρούμενος αλλά και συγκινημένος παράλληλα που θα άλλαζε χρονιά με τον κόσμο, δεν σταματούσε να λέει πως κανείς δεν είναι μόνος απόψε.




Κάτι που ο ίδιος τόνιζε συνεχώς και κατά τη διάρκεια του γυρίσματος καθώς σκοπός του ήταν να μεταδώσει όλη την θετική ενέργεια και την χαρά σε όλους τους τηλεθεατές. 

 Φυσικά η παρουσία – έκπληξη της Ρούλας Κορομηλά ήταν η δυνατή υπογραφή για ένα φαντασμαγοσικό σόου όπως εκείνη ξέρει να κάνει εδώ και πολλά χρόνια. Η κορυφαία παρουσιάστρια έκανε  την επιθυμία πολλών πραγματικότητα αφού επέστρεψε στην ελληνική τηλεόραση μετά από 20 χρόνια για να παρουσιάσει το πρωτοχρονιάτικο ρεβεγιόν με συμπαρουσιαστή τον Αντώνη Ρέμο. Οι δυο ένωσαν  τις δυνάμεις τους και θα παρουσίασαν  ένα φαντασμαγορικό σόου θυμίζοντας κάτι από τα παλιά και τις θρυλικές εκπομπές και σόου της Ρούλας Κορομηλά.

 

Φυσικά τηρήθηκαν όλα τα μέτρα προστασίας, έγιναν τεστ covid σε όλους ενώ όλοι από το τεχνικό προσωπικό ήταν με μάσκες. Οι εκπλήξεις ήταν πολλές καθώς το Μεγάλο Κανάλι ήθελε να χαρίσει την απόλυτη χαρά και διασκεδάσει στους τηλεθεατές και να  τους κάνει να υποδεχτούν μια νέα χρονιά με αισιοδοξία και αγάπη. 




Από τη μαγική βραδιά δεν έλειψε και η συγκίνηση αφού το Mega στηρίζει τα παιδικά χωρά sos όπου τραγουδήσαν οι Onirama ενώ ξεχωριστή ήταν η στιγμή που έπαιξε πιάνο ο Στέφανος Κορκολής.  Από τις πιο όμορφες εμφανίσεις αυτή του Κώστα Μακεδόνα που ερμήνευσε αγαπημένα τραγούδια με τον Αντώνης Ρέμο.



Ρεβεγιόν με το Mega έκαναν και πρόσωπο από το κανάλι, όπως ο Νίκος Ευαγγελάτος και πολλοί ακόμα που βρέθηκαν στο Δημοτικό Θέατρο «Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για αυτή τη βραδιά. Έχει δουλέψει πολύς κόσμος πίσω και μπροστά από τις κάμερες και τους ευχαριστώ θερμά από καρδιάς που βασίστηκαν σε εμένα και τα τραγούδια μου. Τα συναισθήματα ήταν πολλά και ελπίζω ο κόσμος να πέρασε  όμορφα μαζί μας και όλοι μαζί να γίνουμε μία πολύ μεγάλη παρέα» δηλώνει στο Secret ο Αντώνης Ρέμος. 





Η χρονιά που πέρασε σίγουρα ήταν διαφορετική και για εκείνον όπως για όλο τον κόσμο γ αυτό και εύχεται «Να τελειώσει αυτό που ζούμε, αυτό θα ήθελα, να ξανά κερδίσουμε τις ζωές μας και όλο αυτό να μείνει στο παρελθόν. Θέλω να μείνει ίδια η πεποίθηση ότι το μάθημα που πήραμε του να μην θεωρούμε τίποτα δεδομένο και αυτονόητο είναι δυνατό και θα το έχουμε πάντα οδηγό σε ό,τι κάνουμε από εδώ και στο εξής» τονίζει και αναφέρεται στις  δυο γυναίκες που έχουν αλλάξει τη ζωή του. Την σύζυγο του Υβόννη και την κόρη τους «Είμαι ευγνώμων που έχω αυτό το δώρο στη ζωή μου. Ελπίζω και εύχομαι να καλύπτω επάξια και τους δύο ρόλους , διότι η οικογένεια είναι ό,τι πιο σημαντικό υπάρχει στη ζωή μας» παραδέχεται.

 

 

«Είμαι ευγνώμων»

 

Η κορυφαία Ελληνίδα παρουσιάστρια επέστρεψε σε μια σε μια βραδιά έκπληξη στο Mega και μοιράζεται μαζί μας τα συναισθήματα της «Είμαι πολυ χαρούμενη και ευγνώμων που ήμουν μέρος αυτής της μοναδικής βραδιάς στο mega. Μια βραδιά  γεμάτη συναισθήματα, συγκίνηση, μουσική, δυνατές στιγμές, μεγάλες εκπλήξεις και πολλές ευχές για ένα ελπιδοφόρο 2021. Το 2020 ήταν μια δύσκολη χρόνια για όλους μας και αυτή την  ιδιαίτερη παραμονή θέλαμε να την περάσουμε με τον κόσμο που ήταν σπίτι και να γίνουμε ένα μαζί τους. Πιστεύω ότι τα καταφέραμε»




δηλώνει στο Secret  και μιλά για την μαγική συνάντηση με τον Αντωνη Ρεμο μετά από είκοσι χρόνια στο Mega «Έχω μεγάλη αγάπη στον Αντώνη Ρέμο  τον οποίο εκτιμώ και σέβομαι και φυσικά μας δένουν πολλά από το ξεκίνημα του μέχρι και σήμερα. Είναι ένας υπέροχος τραγουδιστής και ένας εξαιρετικός άνθρωπος που τον θαυμάζω προσωπικά αλλά για όλα όσα εχει καταφέρει. Η συνύπαρξη αυτή μας γύρισε στις παλιές καλές εποχές  του mega οι οποίες επέστρεψαν και χαίρομαι που είμαι κομμάτι αυτής της τεράστιας προσπάθειας του μεγάλου καναλιού» παραδέχεται ενώ με τη σειρά της, για το νέο έτος που μπήκε






«Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έχουμε πρωτίστως υγεία και ευημερία. Να κάνουμε όλοι μας υπομονή γιατί θα έρθουν σίγουρα και άλλες γιορτές πιο ανέμελες και πιο ελεύθερες, όπως παλιά. Και εύχομαι σε όλους αγαπη! Να αγαπάτε με όλη σας την καρδιά και να έχετε δίπλα σας ανθρώπους αληθινούς. Διότι, αυτό που μετράει στη ζωή μας είναι να μοιραζόμαστε στιγμές και συναισθήματα με τους αγαπημένους μας.